Romy

Mensen beschrijven mij vaak als analytisch en creatief. In online marketing kan ik deze combinatie van eigenschappen optimaal benutten. Het liefst houd ik mij bezig met e-mail marketing, CRM en data-analyse. Maar ik draai zeker mijn hand niet om voor SEO, copywriting of een social media opdracht.

Het Heroes traineeship was voor mij de perfecte manier om mijn potentie volledig te verkennen. Dankzij het team van senior marketeers heb ik mijn kennis over online marketing snel verbreed. Ik wil deze kennis graag inzetten om samen met jou groei te realiseren en je bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Romy online marketing specialist - Endeavour Heroes

Online marketing specialist

Romy

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Jimmy

Allround online marketeer
Ontmoet Jimmy

Romee

Allround online marketeer
Ontmoet Romee

Dion

Allround online marketeer
Ontmoet Dion

Alex

Allround online marketeer
Ontmoet Alex

Lotte

Allround online marketeer
Ontmoet Lotte

Mitchel

Allround online marketeer
Ontmoet Mitchel