Bob

Hi, wat leuk dat je meer over mij wil lezen! Ik ben Bob, een resultaatgerichte, creatieve marketeer die veel waarde hecht aan zelfontwikkeling. Ik ben vanuit Endeavour Heroes nu al 1,5 jaar werkzaam als Product Manager Website & App bij Vue Cinemas NL. In diezelfde tijd ben ik ook werkzaam geweest voor Mr. Fillet, waar ik breed werd ingezet maar mij vooral focuste op e-mailmarketing.

Mijn specialisme:

  • Productmanagement
  • E-mailmarketing

Ik ben het meest trots op:

Alle mooie projecten die ik bij Vue van begin tot eind heb mogen managen en meemaken. Maar ook mijn e-mailmarketingproject bij Mr. Fillet welke ik zelf heb opgebouwd.

Bob allround marketeer

Allround online marketeer

Bob

Resultaat om trots op te zijn!

Bob had de schone taak om de bekendheid van het merk te vergroten op een organische manier. Hij richtte zich onder andere op het verzorgen van organische posts op verschillende social-mediakanalen. Ook had het bedrijf ooit gedacht aan het versturen van e-mails naar klanten, maar dit was nog niet volledig van de grond gekomen. Bob richtte from scratch een volledige e-mailcampagne in. Hij creëerde een tone of voice, maakte layouts voor verschillende type e-mails, en organiseerde het zo dat het bedrijf het na zijn vertrek eenvoudig zelf kon oppakken.

Benieuwd naar de cases van al onze heroes? Klik hier

Totaal aantal verzonden e-mails
0
Omzet per verstuurde e-mail
0
Gemiddelde open rate van e-mails
0 %

Artikelen door Bob geschreven

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes