Stephanie

Over mij:
Ik word enthousiast van sterke merken en inspirerende content, gecombineerd met een goed verhaal. Als multitasker met oog voor detail bedenk ik graag creatieve ideeën. Mijn lijfspreuk ‘Let Love Rule’ pas ik toe in de samenwerking met mijn collega’s en de passie in mijn werk.

Mijn specialismen:
– Content creatie
– Social media
– Copywriting
– Campagne management

Opdrachtgever:
OK-app

Online marketeer Stephanie

Content marketeer

Stephanie

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Floris

Contentmarketeers
Ontmoet Floris

Kirsten

Contentmarketeers
Ontmoet Kirsten

Tim

Contentmarketeers
Ontmoet Tim

Kim

Contentmarketeers
Ontmoet Kim

Puck

Contentmarketeers
Ontmoet Puck

Esther

Contentmarketeers
Ontmoet Esther