Stephanie

Over mij:
Ik word enthousiast van sterke merken en inspirerende content, gecombineerd met een goed verhaal. Als multitasker met oog voor detail bedenk ik graag creatieve ideeën. Mijn lijfspreuk ‘Let Love Rule’ pas ik toe in de samenwerking met mijn collega’s en de passie in mijn werk.

Mijn specialisme:

  • Content creatie
  • Social media
  • Copywriting
  • Campagne management


Opdrachtgever:

OK-app

Stephanie-allround-online-marketeer

Content marketeer

Stephanie

Artikel door Stephanie geschreven

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Maartje

Contentmarketeer
Ontmoet Maartje

Booy

ContentmarketeerCopywriterSEO specialist
Ontmoet Booy

Sanne

ContentmarketeerCopywriter
Ontmoet Sanne

Yannick

ContentmarketeerSocial media specialist
Ontmoet Yannick

Karima

ContentmarketeerCopywriter
Ontmoet Karima

Kirsten

Contentmarketeer
Ontmoet Kirsten