Barbara

Sinds januari 2022 ben ik commercieel manager van Endeavour Heroes. Waarom? De wereld van online groeit en dat betekent dat wij vol enthousiasme mee groeien. Als commercieel manager ben ik verantwoordelijk voor de groei en de continuïteit van ons bedrijf. 

Naast het opzetten en optimaliseren van de commerciële strategie, verbind ik onze allround online marketeers, content marketeers, advertising marketeers en developers aan organisaties. Deze vraagstukken lopen nogal uiteen en daarom help ik je graag om jouw vraagstuk concreet te krijgen, om zo samen te zien hoe en wie van onze heroes het beste bij jouw organisatie past. Spreek ik je snel?

Barbara-commercieel-manager

Commercieel manager

Barbara

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere leden van het team

Talitha

Heroes management
Ontmoet Talitha

Martijn

Heroes management
Ontmoet Martijn