Booy

Ik ben een enthousiaste, creatieve en open-minded probleemoplosser. Mijn passie ligt in het verbinden van mensen en het creëren van meerwaarde door klantgerichte concepten, strategieën en belevingen. Vanuit mijn communicatie/design achtergrond analyseer ik een probleem tot in detail, om er vervolgens een vernieuwende oplossing voor te vinden.

Mijn specialisme:

  • Content Creatie
  • Conceptontwikkeling
  • Design 
  • Branding
 

Waar ben ik het meest trots op:
Het creëren, invullen en uitwerken van meerdere content planningen voor verschillende start ups waardoor de (content)marketing processen gestroomlijnd werden.

Booy - Content Marketeer - Endeavour heroes

Content marketeer

Booy

Resultaat om trots op te zijn!

Booy mixt slimme analyses met een vleugje creativiteit. Hij spit door complexe info en tovert originele oplossingen tevoorschijn. Check de resultaten rechts!

Benieuwd naar de cases van al onze heroes? Klik hier

start-ups waar ik verantwoordelijk voor ben op gebied van online marketing
0
designs gemaakt voor content uitingen
+ 0
pagina's online geplaatst met content
+ 0
blogs SEO-proof geschreven
0

Artikelen door Booy geschreven

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes