Graziella

Buongiorno! Ik ben Graziella en ben copywriter en content marketeer bij Endeavour Heroes. Ik heb een voorliefde voor het verbeteren van andermans taalgebruik, tot het irritante aan toe. Mijn opleiding Nederlandse Taal & Cultuur aan de UvA heeft ervoor gezorgd dat ik teksten bekijk vanuit een groter geheel. Hoe interpreteren verschillende lezers jouw tekst? En wat voor effect kan het op de lezer hebben?

Dit zet ik ook in bij het maken van content. Ik heb ervaring met theater, video- en fotografie, wat een aantal creatieve uitspattingen op kan leveren. Maar enkel mooie plaatjes met een suffe filter zijn niets waard als je doelgroep er geen gevoel bij heeft. Zullen we samen sparren hoe jouw bedrijf de mooiste verhalen kan vertellen? 

Graziella-copywriter

Content marketeer

Graziella

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere content marketeers

Mitchel

Oud Heroes
Ontmoet Mitchel

Jean

Oud Heroes

Nina

Oud Heroes
Ontmoet Nina

Bente

Oud Heroes
Ontmoet Bente

Renee

Oud Heroes
Ontmoet Renee