Jordi

Mijn naam is Jordi van den Bos. Ik typeer mezelf als enthousiast, ambitieus en stressbestendig. Met deze eigenschappen ga ik uitdagingen graag te lijf, uiteraard met een gezonde dosis humor. Ik ben geïnteresseerd over het hele aspect van online marketing, maar als ik zou moeten kiezen vind ik webshops en e-commerce het meest interessant om mee aan de slag te gaan. Niet alleen met de advertentiemogelijkheden, maar ook het user experience onderdeel.


Ik werk graag in teamverband, maar met enige regelmaat vind ik het heerlijk om zelfstandig aan de slag te gaan.

Een grappig weetje over mij: Mijn vrienden noemen mij vaak de Grillmeister, Slow cooking op de BBQ is namelijk een van mijn grotere hobby’s.

Jordi-allround-online-marketeer

Allround online marketeer

Jordi

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Bente

Allround online marketeer
Ontmoet Bente

Nathanaël

Allround online marketeer
Ontmoet Nathanaël

Lennard

Allround online marketeerContentmarketeer
Ontmoet Lennard

Jesse

Allround online marketeer
Ontmoet Jesse

Frederique

Allround online marketeer
Ontmoet Frederique

Bob

Allround online marketeerE-mail marketeer
Ontmoet Bob