Kim

Hi all! Ik ben Kim, een enthousiaste, creatieve en doelgerichte online marketeer. Ik heb de opleiding Commerciële Economie afgerond waarbij ik aansluitend minors heb gevolgd binnen Content Marketing, Community Management en het pragmatisch toepassen van de Customer Journey. Ik ben een echte duizendpoot en heb via het traineeship mijn kennis nu ook mogen verbreden in onder meer SEO, SEA, E-mail Marketing, UX-design en Social Advertising. Ik focus mij op een allround functie. Door mijn specialiteiten ben ik in staat een marketingvraagstuk van begin tot eind in waarde te voorzien: het creëren van visual designs tot het bedenken van een strategische inzet en het analyseren en optimaliseren van de resultaten. Ik geef voor elke organisatie de volle 100%. Werken wij binnenkort samen?

kim-content-marketeer-endeavour-heroes

Content marketeer

Kim

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere content marketeers

Nina

ContentmarketeerOud Heroes
Ontmoet Nina

Booy

ContentmarketeerCopywriterSEO specialist
Ontmoet Booy

Renee

ContentmarketeerOud Heroes
Ontmoet Renee

Sanne

ContentmarketeerCopywriter
Ontmoet Sanne

Yannick

ContentmarketeerSocial media specialist
Ontmoet Yannick

Joris

ContentmarketeerCopywriterOud HeroesSocial media specialist
Ontmoet Joris