logo - Endeavour Heroes

Hoe het werkt

Digital heroes on demand

Ben je op zoek naar een online marketeer of developer die perfect in jouw team past? En sla je onzekere wervingsprocessen en dure opleidingen liever over? Dan is een inhouse Hero wat voor jou. Met een hero profiteer je van de flexibiliteit van een freelancer, zonder de hoge uurtarieven. Check de video en ontdek hoe het werkt.

Play Video

Plug and play marketeers and developers

1. Oriënterend gesprek

Wil je op flexibele-of vaste basis samenwerken? Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

2. Matchmaking

Je ontmoet een of meer heroes die matchen bij jouw doel en organisatie. Wie dit zijn hangt af van ervaring, kennis en beschikbaarheid.

3. Samenwerking

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt en de verwachtingen duidelijk zijn. Daarna plannen we tussentijdse evaluatiemomenten in waar nodig.

4. Maandelijkse trainingen

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doel te bereiken.

5. Senior backup

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een senior expert uit de Endeavour Group. Met meer dan 100 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Michael Endeavour Heroes
c. Endeavour Heroes

Wat zijn de tarieven?

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig of wil je een vaste hero in je team? Wat je ook zoekt, we gaan altijd voor maatwerk.

noun_Shield_793494

Inhuren

Vanaf één dag per week een inhouse marketeer of developer in je team.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
Voordelen
  • Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie of opleidingsuren
  • Kosteloze overname na 1.760 uur (220 werkdagen). Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.
  • Gemakkelijk stoppen na één kalendermaand opzegtermijn.
Tarief

€45 – €65 per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

noun_Shield_793494

Vast in dienst

Zoek je een fulltime marketeer of developer? Schakel een hero in voor een vast maandelijks tarief. 
Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
Voordelen
  • Kosteloze overname na 7 – 12 maanden. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.
Tarief

€5.250 – €6.750  per maand. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

noun_Shield_793494

Opleiden

Wil jij je specialiseren in online marketing of development? Vertel ons wat je wilt leren en we maken een training speciaal op maat voor jou.

Tarief

Maatwerk trainingen vragen om maatwerk tarieven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

c. Endeavour Heroes

Wat kenmerkt een hero?

Jaarlijks solliciteren honderden talenten op een plek in het Heroes team. Maar een hero word je niet zomaar. Want Endeavour Heroes zijn veel meer dan alleen online marketing- en development professionals.

Ondernemend

Zoek je een echte aanpakker? Die vind je in het Heroes team. Een hero neemt initiatief, denkt out-of-the-box en durft op een respectvolle manier kritiek te geven.

Resultaatgericht

Jouw doelen zijn er om gehaald te worden. Je hero haalt daarom actief informatie op, maakt resultaten inzichtelijk en stuurt bij waar nodig. Alles met het oog op jouw KPI’s.

Gek op digital

Intrinsieke motivatie is de basis voor succes. Daarom toetsen we alle aspirant-heroes uitvoerig op enthousiasme en ambitie. Veel van de heroes zijn zo fanatiek dat ze ook in hun vrije tijd met digital bezig zijn.

Myra - Endeavour Heroes

FAQ

Door een ervaren partij als Heroes in te schakelen, weet je zeker dat je nieuwe medewerker de skills heeft die je zoekt. Zo voorkom je een mismatch en dat bespaart tijd, geld en energie. Doordat je zelf niet hoeft te werven, is inhuren de snelste manier om aan gekwalificeerd personeel te komen. Daarnaast bespaar je op wervingskosten, pensioenkosten, vakantiegeld en andere personeelskosten zoals een laptop en administratiekosten.

Door vooral goed naar je te luisteren. Wat zijn je doelen? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Bij een flexibel contract hanteren we 1 kalendermaand opzegtermijn. Bij een vaste medewerker geldt een maand proeftijd. In het zeldzame geval dat de Hero opzegt zorgen we zo snel mogelijk voor vervanging.

Op vakinhoudelijk niveau ontlasten we jou 100%. Wat je vraagstuk ook is, wij nemen het voor je uit handen. Je hero kan met ingewikkelde vragen altijd terecht bij senior specialisten uit de Endeavour Group. En die back-up is gewoon part of the deal. Natuurlijk houdt je hero je altijd op de hoogte van de vorderingen.

Heroes is onderdeel van een house of brands genaamd Endeavour Group. Daarin werken 10 gespecialiseerde digital agencies samen onder één dak. Welke vraag je hero ook heeft, er is altijd wel een specialist met het antwoord. Daarnaast houden we graag contact met onze opdrachtgevers. We checken regelmatig hoe het gaat. Zo kunnen we bijsturen waar nodig.

2 maanden bij een flexibele samenwerking en 7 maanden als je een hero vast in dienst neemt.