logo - Endeavour Heroes

Hoe het werkt

Digital heroes on demand

Ben je op zoek naar een online marketeer of developer die perfect in jouw team past? En sla je onzekere wervingsprocessen en dure opleidingen liever over? Schakel een hero in en profiteer van de flexibiliteit van een freelancer, zonder de hoge uurtarieven. Bekijk de video en ontdek hoe het werkt.

Video afspelen

Plug and play marketeers and developers

1. Oriënterend gesprek

Wil je op flexibele-of vaste basis samenwerken? Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

2. Matchmaking

Je ontmoet een of meer heroes die matchen bij jouw doel en organisatie. Wie dit zijn hangt af van ervaring, kennis en beschikbaarheid.

3. Samenwerking

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt en de verwachtingen duidelijk zijn. Daarna plannen we tussentijdse evaluatiemomenten in waar nodig.

4. Maandelijkse trainingen

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doel te bereiken.

5. Senior backup

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de senior experts binnen Endeavour. Met meer dan 100 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Michael Endeavour Heroes

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
c. Endeavour Heroes

Wat zijn de tarieven?

Heb je tijdelijk of part-time ondersteuning nodig? Of wil je liever een vaste hero in je team? Wat je ook zoekt, we gaan altijd voor maatwerk.

noun_Shield_793494

Inhuren

Onze uurtarieven liggen tussen de €50 en €65 per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Op uurbasis inhuren kan bij ons vanaf twee dagen per week.

Voordelen
  • Kosteloze overname na 220 werkdagen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.
  • Gemakkelijk stoppen na één kalendermaand opzegtermijn.
  • Geen kosten bij ziekte, vakantie of opleidingsuren.
  • Senior backup en begeleiding.
noun_Shield_793494

Vast in dienst

Een fulltime marketeer of developer schakel je bij Heroes in voor een vast maandelijks tarief van €5.250 – €6.750, afhankelijk van kennis en ervaring.
Voordelen
  • Kosteloze overname na 7 – 12 maanden. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.
  • Geen lange en dure wervingsprocessen.
  • Senior backup en begeleiding.
noun_Shield_793494

Opleiden

Welke marketing- of development skills wil jij leren? Wij maken een training speciaal op maat voor jou. Maatwerk trainingen vragen om maatwerk tarieven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

c. Endeavour Heroes

Wat kenmerkt een hero?

Jaarlijks solliciteren honderden talenten op een plek in het Heroes team. Maar een hero word je niet zomaar. Want Endeavour Heroes zijn veel meer dan alleen online marketing- en development professionals.

Ondernemend

Zoek je een echte aanpakker? Die vind je in het Heroes team. Een hero neemt initiatief, denkt out-of-the-box en durft op een respectvolle manier kritiek te geven.

Resultaatgericht

Jouw doelen zijn er om gehaald te worden. Je hero haalt daarom actief informatie op, maakt resultaten inzichtelijk en stuurt bij waar nodig. Alles met het oog op jouw KPI’s.

Gek op digital

Intrinsieke motivatie is de basis voor succes. Daarom toetsen we alle aspirant-heroes uitvoerig op enthousiasme en ambitie. Veel van de heroes zijn zo fanatiek dat ze ook in hun vrije tijd met digital bezig zijn.

Myra - Endeavour Heroes

FAQ

Door een ervaren partij als Heroes in te schakelen, weet je zeker dat je nieuwe medewerker de skills heeft die je zoekt. Zo voorkom je een mismatch en dat bespaart tijd, geld en energie. Doordat je zelf niet hoeft te werven, is inhuren de snelste manier om aan gekwalificeerd personeel te komen. Daarnaast bespaar je op wervingskosten, pensioenkosten, vakantiegeld en andere personeelskosten zoals een laptop en administratiekosten.

Door vooral goed naar je te luisteren. Wat zijn je doelen? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Bij een flexibel contract hanteren we 1 kalendermaand opzegtermijn. Bij een vaste medewerker geldt een maand proeftijd. In het zeldzame geval dat de hero opzegt zorgen we zo snel mogelijk voor vervanging.

Op vakinhoudelijk niveau ontlasten we jou 100%. Wat je vraagstuk ook is, wij nemen het voor je uit handen. Je hero kan met ingewikkelde vragen altijd terecht bij senior specialisten binnen Endeavour. En die back-up is gewoon part of the deal. Natuurlijk houdt je hero je altijd op de hoogte van de vorderingen.

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 150 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.