Ruben

Aangenaam! Ik ben Ruben, een creatieve, resultaatgerichte en sociale online marketeer. Tijdens mijn bachelor Business Studies en master Communicatiewetenschap ben ik in aanraking gekomen met het vak marketing. Dit is mij erg goed bevallen doordat marketing een combinatie vraagt van analytisch inzicht en sociale vaardigheden, kwaliteiten die mij beide goed liggen. Tijdens mijn studie werkte ik bij een e-commerce website, waar ik mij voornamelijk bezighield met website optimalisatie en SEO. Deze ervaring, in combinatie met het online marketing traineeship van Endeavour Heroes, heeft mij enorm veel kennis bijgebracht op het gebied van online marketing. Door deze allround kennis ben ik nu inzetbaar voor al jouw marketingvraagstukken op het gebied van onder andere SEO, SEA, UX en copywriting! Zien we elkaar snel?

Ruben-Allround-online marketeer

Allround online marketeer

Ruben

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Bente

Allround online marketeerOud Heroes
Ontmoet Bente

Nathanaël

Allround online marketeerOud Heroes
Ontmoet Nathanaël

Lennard

Allround online marketeerContentmarketeerOud Heroes
Ontmoet Lennard

Jesse

Allround online marketeer
Ontmoet Jesse

Frederique

Allround online marketeerOud Heroes
Ontmoet Frederique

Bob

Allround online marketeerE-mail marketeer
Ontmoet Bob