Lotte

Ik ben een online marketeer die gaat voor groei! Ik heb verschillende ervaringen opgedaan binnen corporate, scale-ups en start-ups met als focus B2B. Soms hadden deze bedrijven een snijvlak met B2C. Dus ik ben van alle markten thuis. Inmiddels heb ik 11 opdrachtgevers meegemaakt. Dit zorgt ervoor dat ik inmiddels snel settel en opstart. 

Mijn specialismen: 

  • SEO
  • Contentcreatie
  • Analytics
  • Social Media

Waar ik het meest trots op ben: 

Dat ik in de lead was voor het optimaliseren van de website. Samen met de juiste mensen binnen de organisatie heb ik dit gerealiseerd en een advies uitgebracht. 

Lotte-copyrwriter

Content marketeer

Lotte

Resultaat om trots op te zijn!

Lotte heeft al veel ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers. Ze heeft al bij 11 opdrachtgevers geholpen haar kennis en skills op gebied van online marketing. Zo heeft ze o.a. de marketing verzorgd voor VDS, Levvel , Studieflow en nog meer bedrijven.

Benieuwd naar de cases van al onze heroes? Klik hier

+ 0 %
groei in volgers op Instagram
+ 0 %
groei in gemiddeld bereik per post op Facebook
+ 0 %
Interactie met de doelgroep op LinkedIn

Artikelen door Lotte geschreven

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes