Lotte

Hi! Tof dat je hier bent beland! Ik ben Lotte en heb de afgelopen 2 jaar ervaring opgedaan als content marketeer. Al ben ik zeker te porren voor andere aspecten binnen het vak. Wanneer het gaat om content, SEO, copywriting, analytics of social media; het marketinglandschap is zo breed als wat en laat dat net het geval zijn waar ik inzetbaar voor ben. Maar ik begeef me ook graag in marketinggebieden waarvoor ik buiten mijn comfort zone moet stappen. Daarnaast breng ik doorzettingsvermogen, een proactieve en aanpakkende mindset en de drive om mij continu te ontwikkelen.
Dus als je denkt dat ik mijn marketing skills kan inzetten voor jouw bedrijf, stuur me dan een bericht voor een opdracht. Dan zorg ik voor de nodige kennis en een portie enthousiasme! 

Lotte-copyrwriter

Content marketeer

Lotte

Artikelen door Lotte geschreven

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere content marketeers

Booy

ContentmarketeerCopywriterSEO specialist
Ontmoet Booy

Kees

CopywriterOud Heroes
Ontmoet Kees

Sanne

ContentmarketeerCopywriter
Ontmoet Sanne

Karima

ContentmarketeerCopywriter
Ontmoet Karima

Tim

ContentmarketeerCopywriterOud Heroes
Ontmoet Tim

Graziella

ContentmarketeerCopywriter
Ontmoet Graziella