Lotte

Hi, ik ben Lotte, een altijd enthousiaste allround online marketeer. Na mijn brede studie Toerisme Management zocht ik naar verdieping in online marketing. Door het traineeship van Endeavour Heroes heb ik alle elementen van online marketing ontdekt. Ik ben graag creatief bezig, maar vind het net zo leuk om in data te duiken. 

Vrienden omschrijven mij als vrolijk, avontuurlijk, nieuwsgierig en georganiseerd. Deze eigenschappen neem ik natuurlijk ook mee naar iedere opdrachtgever. Ik houd van nieuwe uitdagingen en ben gedreven om mijn kennis van social media strategie, SEO, e-mailmarketing en advertising in te zetten om groei te realiseren voor jou als opdrachtgevers. Mijn Twentse gezelligheid krijg je er gratis bij!

lotte - endeavour heroes

Allround online marketeer

Lotte

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Jimmy

Allround online marketeer
Ontmoet Jimmy

Romee

Allround online marketeer
Ontmoet Romee

Dion

Allround online marketeer
Ontmoet Dion

Alex

Allround online marketeer
Ontmoet Alex

Mitchel

Allround online marketeer
Ontmoet Mitchel

Fanny

Allround online marketeer
Ontmoet Fanny