Roos

Hola! Ik ben Roos, een creatieve, sociale, ondernemende, online marketeer met een growth mindset. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse snelgroeiende start- & scale-ups. Hierdoor heb ik brede kennis van de online marketingkanalen. Met name van SEO, SEA, e-mail marketing en in het bijzonder social advertising.

Ik houd ervan om creatief, analytisch en strategisch bezig te zijn. Ik denk graag mee over het verbeteren van de customer journey. Van pakkende visuals, de juiste copy & het design op de website tot A/B-testing en de psychologie achter de consument en merk. Met mijn kennis en skills help ik graag samen met onze opdrachtgevers om de doelstellingen en groei van het bedrijf te realiseren!

Roos-allround-online-marketeer-team-lead

Online marketing specialist

Roos

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Bente

Allround online marketeer
Ontmoet Bente

Yannick

ContentmarketeerSocial media specialist
Ontmoet Yannick

Nathanaël

Allround online marketeer
Ontmoet Nathanaël

Joris

ContentmarketeerCopywriterSocial media specialist
Ontmoet Joris

Lennard

Allround online marketeerContentmarketeer
Ontmoet Lennard

Jesse

Allround online marketeer
Ontmoet Jesse