Jesse

Hey, leuk dat je meer over mij wilt weten! Mijn interesse voor online marketing is ontstaan tijdens mijn studie Crossmediale Communicatie. Al snel kwam ik erachter dat ik het leuk vind om op een creatieve manier na te denken over de groei van een merk of bedrijf.

Het begint allemaal bij een idee wat je uiteindelijk omzet naar een plan, en als je hiermee het gewenste resultaat haalt dan is dat iets om trots op te zijn. De komende jaren hoop ik veel ervaring op te doen zodat ik mijzelf uiteindelijk kan specialiseren in strategie.

Lijkt het je leuk om samen te sparren over de mogelijkheden tot groei binnen jouw merk of bedrijf? Neem dan contact met me op!

Jesse-allround-online-marketeer

Allround online marketeer

Jesse

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Bente

Allround online marketeers
Ontmoet Bente

Nathanaël

Allround online marketeers

Karima

Allround online marketeers
Ontmoet Karima

Lennard

Allround online marketeers
Ontmoet Lennard

Frederique

Allround online marketeers
Ontmoet Frederique

Bob

Allround online marketeers
Ontmoet Bob