Jesse

Hoi! Ik ben Jesse een online marketeer die het leuk vindt om creatieve ideeën te bedenken en uit te voeren. Daarnaast ben ik erg handig met Adobe creative cloud producten en kijk ik graag analytisch en strategisch naar branding, websites en sociale media.  

Mijn specialisme:

  • UX Design
  • Content creatie
  • Customer Journey
  • CMS beheer
 

Ik ben het meest trots op:
Het Grote Speelgoedboek 2023 van Bol. Waarbij ik in mijn rol als Content Coördinator een bijdrage heb mogen leveren aan het eindresultaat van zowel het Boek als App. 

Jesse-allround-online-marketeer

Allround online marketeer

Jesse

Resultaat om trots op te zijn!

Jesse ging bij Forbo aan de slag als allround marketeer bij het Global marketing team en had een coördinerende functie richting andere landen. In deze functie hield hij zich bezig met verschillende projecten. Zo dook hij in een volledig nieuwe internationale sustainabilty campaign en werkte hij aan het bouwen en optimaliseren van de UK Residential webshop.
Voor Bol heeft Jesse meegewerkt aan het Grote Speelgoedboek, dat hand in hand gaat met een innovatieve app, waarin kinderen niet alleen van alles kunnen ontdekken over hun favoriete speelgoed, maar ook video’s kunnen bekijken, quizzen kunnen spelen, en hun digitale verlanglijstje kunnen delen met Sinterklaas. Zo kunnen alle hulp Sinterklazen in Nederland gemakkelijk de verlanglijst van kinderen bestellen op Bol.com

Benieuwd naar de cases van al onze heroes? Klik hier

0
Leveranciers waar Jesse content mee coördineerde
0
Productvideo's geïntegreerd in de app
0
Augmented reality-ervaringen toegevoegd voor diverse producten

Artikelen door Jesse geschreven

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes