Dion

Hi! Mijn naam is Dion, wat leuk dat je dit leest! Ik ben een enthousiast, gedreven en ondernemend persoon. Zo heb ik al sinds 2018 mijn eigen bedrijf, waar ik nog altijd met veel plezier tijd in steek. Door vanaf een jonge leeftijd zelf te ondernemen, heb ik een brede skillset ontwikkeld over de hele breedte van het online marketing landschap.

Door creativiteit te combineren met analytisch denken en data kun je op verassende manieren inspelen op de behoeften van je potentiële klanten. Ik word enthousiast van het ontdekken van nieuwe correlaties binnen een campagne en haal er veel energie uit als mijn optimalisaties effect hebben op de resultaten. Ik help jouw bedrijf graag verder, en kan hierbij op verschillende vlakken ondersteuning bieden. Ben jij net zo enthousiast?

Dion-allround-online-marketeer

Allround online marketeer

Dion

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten van Endeavour kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten binnen Endeavour. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere online marketing trainees

Bente

Allround online marketeer
Ontmoet Bente

Nathanaël

Allround online marketeer
Ontmoet Nathanaël

Soe Soe

Advertising marketeer
Ontmoet Soe Soe

Lennard

Allround online marketeerContentmarketeer
Ontmoet Lennard

Jesse

Allround online marketeer
Ontmoet Jesse

Frederique

Allround online marketeer
Ontmoet Frederique