Dion

Ik ben Dion, een gedreven performance marketing specialist. De afgelopen jaren heb ik via Endeavour Heroes bij verschillende bedrijven gewerkt, van klein tot groot en van start-up tot corporate. Hierdoor heb ik een brede skillset opgebouwd, en kan ik op veel vlakken uit de voeten. Ik heb een ondernemende en proactieve mindset en probeer dingen altijd uit vanuit een ander licht te bekijken.

Mijn specialismen:

  • Paid Social Advertising
  • SEA
  • E-mailmarketing
  • Marketing Automation
 
Ik ben het meest trots op: 
De resultaten die ik heb behaald bij Openluchttheater Caprera. Hier heb ik het theaterseizoen 2023 meegedraaid en hebben we ongeëvenaarde successen behaald, met een bezettingsgraad van meer dan 91% en de lancering van de eigen Caprera merchandise als absolute toppunten.
Dion-allround-online-marketeer

Allround online marketeer

Dion

Artikelen door Dion geschreven

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten van Endeavour kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten binnen Endeavour. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes