Cultuur

Happy heroes

Wij zijn Endeavour Heroes: kweekvijver en talentpool van de nieuwe generatie online marketeers. Ondanks de grote vraag naar talent geloven we in kwaliteit boven kwantiteit. Dat zit ‘m wat ons betreft naast vakkennis in enthousiasme, communicatieve vaardigheden en een ondernemende persoonlijkheid. Die vakkennis en soft-skills blijven we tijdens maandelijkse trainingsdagen en inspiratiesessies continu ontwikkelen. En doordat we de heroes zorgvuldig matchen aan hun opdrachtgevers, zorgen we voor maximale tevredenheid aan beide kanten. Natuurlijk mag ook de nodige gezelligheid niet ontbreken. Zo gaan we elk jaar samen op wintersport en komen we regelmatig bij elkaar voor een borrel, feestje of barbecue.

endeavour agency - Endeavour Heroes
cultuur - Endeavour Heroes
Video afspelen

Het verhaal van Heroes

Oprichter Martijn van Royen startte Endeavour Heroes (voorheen Online Koplopers) in 2018 met het doel jonge talenten de springplank te bieden die ze verdienen. In deze video vertelt hij hoe het allemaal begon.

Video afspelen

Endeavour

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Je kunt o.a. bij Endeavour terecht voor performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing. Senior specialisten van Endeavour nemen een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. Ook zijn zij de vraagbaak van de heroes bij specialistische of complexe vraagstukken.

endeavour agency - Endeavour Heroes
c. Endeavour Heroes

Ontdek onze cases

Twinckels

Wat deed Renata eigenlijk niet voor Twinckels? Van het beheren van data tot e-mailmarketing, SEO, SEA en CRO. Ze deed het allemaal.

Mechan Groep

Onze hero Jimmy gooide alles in de strijd om de Mechan Groep online op de kaart te zetten. Mechan Groep heeft nu meer volgers dan ooit.

Magnus Black

Puck vergrootte het bereik en de naamsbekendheid voor opdrachtgever Frendly met inzet van social media, design en SEO. Lees hoe in deze case.

Forbo

Jesse ging aan de slag als allround marketeer bij het Global marketing team en had een coördinerende functie richting andere landen.

Kooduu

Kooduu schakelde online marketeer Kim in voor hulp bij verschillende technische online marketing vraagstukken en de juiste inrichting van hun social media accounts.

Dopper

Door slim gebruik van social advertising en paid ad campagnes vergrootte Dion het bereik van Dopper. Lees hoe in deze case.

Frendly

Puck vergrootte het bereik en de naamsbekendheid voor opdrachtgever Frendly met inzet van social media, design en SEO. Lees hoe in deze case.

Emerce

Toen Janneke begon bij Emerce, waren er een aantal vastgelopen campagnes. Die moesten opgelost worden, bijvoorbeeld met nieuwe content of een andere strategie. Daarnaast moest er een soepele opstart en strakke aanpak komen voor nieuwe campagnes. Niets was Janneke te veel, en het was het begin van een prachtige samenwerking.

Eco Boats Amsterdam

Eco Boats Amsterdam wilde de naamsbekendheid en online zichtbaarheid vergroten, met als hoofddoel het verkeer vanuit Organic Search te verhogen en bovenaan in Google zoekresultaten te staan. Vanuit Endeavour Heroes kwam specialist Renata om hen hierbij te helpen.

Wild Digital

Development agency Wild Digital vond frontend developer Emma via het Endeavour Heroes development traineeship. Hoe is het ze bevallen?