Twinckels

Putting the 'fun' in funnel, bij Twinckels

Twinckels is dé online specialist voor huis, tuin en vrije tijd. Een webshop waar je een ruim assortiment aan A-merken kunt vinden. Hero Renata ging aan de slag als de ultieme all-round specialist. Zij onderzocht de customer journey van begin tot eind en optimaliseerde zo de verschillende communicatie-kanalen van Twinckels. 

Hero
Renata
Islamagic
Tools
Email Marketing
SEA
SEO

Resultaten

Van het beheren van data en ervoor zorgen dat alles correct wordt gemeten in Google Analytics en Google Tag Manager tot e-mailmarketing, social media marketing, content marketing, SEO, SEA en CRO… Renata had het allemaal onder controle. Zo werkte zij onder andere aan de gebruiksvriendelijkheid van de website, het optimaliseren van Google Ads en Google Analytics tracking op orde brengen.

0 %
Stijging van online verkopen t.o.v. het jaar ervoor.
0 %
Stijging van organisch verkeer t.o.v. het jaar ervoor.

Gebruikte marketing kanalen

E-mailmarketing

Voor Twinckels heeft Renata een volledig e-mailmarketing plan opgezet, uitgevoerd en geïmplementeerd, zodat de doelgroep ook via dit kanaal optimaal bereikt werd.

SEA

Vooral op het gebied van data analyse viel nog veel te winnen. Renata heeft zich daarom gefocust op Google Analytics en Google Tag Manager.

SEO

Door de gehele customer journey onder de loep te nemen en te optimaliseren kreeg Twinckels niet alleen meer naamsbekendheid en online zichtbaarheid, maar ook meer organisch verkeer naar de website en uiteindelijk meer conversies.

c. Endeavour Heroes

Ontdek onze cases

Mechan Groep

Onze hero Jimmy gooide alles in de strijd om de Mechan Groep online op de kaart te zetten. Mechan Groep heeft nu meer volgers dan ooit.

Magnus Black

Puck vergrootte het bereik en de naamsbekendheid voor opdrachtgever Frendly met inzet van social media, design en SEO. Lees hoe in deze case.

Forbo

Jesse ging aan de slag als allround marketeer bij het Global marketing team en had een coördinerende functie richting andere landen.

Kooduu

Kooduu schakelde online marketeer Kim in voor hulp bij verschillende technische online marketing vraagstukken en de juiste inrichting van hun social media accounts.

Dopper

Door slim gebruik van social advertising en paid ad campagnes vergrootte Dion het bereik van Dopper. Lees hoe in deze case.

Frendly

Puck vergrootte het bereik en de naamsbekendheid voor opdrachtgever Frendly met inzet van social media, design en SEO. Lees hoe in deze case.

Emerce

Toen Janneke begon bij Emerce, waren er een aantal vastgelopen campagnes. Die moesten opgelost worden, bijvoorbeeld met nieuwe content of een andere strategie. Daarnaast moest er een soepele opstart en strakke aanpak komen voor nieuwe campagnes. Niets was Janneke te veel, en het was het begin van een prachtige samenwerking.

Eco Boats Amsterdam

Eco Boats Amsterdam wilde de naamsbekendheid en online zichtbaarheid vergroten, met als hoofddoel het verkeer vanuit Organic Search te verhogen en bovenaan in Google zoekresultaten te staan. Vanuit Endeavour Heroes kwam specialist Renata om hen hierbij te helpen.

Wild Digital

Development agency Wild Digital vond frontend developer Emma via het Endeavour Heroes development traineeship. Hoe is het ze bevallen?

Vue Cinemas

Vue Cinemas is wereldwijd een van de grootste spelers in de bioscoopwereld. Met 20 bioscopen verspreid over Nederland en nog meer wereldwijd, beschikt Vue over een grote toestroom aan bezoekers van hun website en app. Voor de doorontwikkeling van hun platforms was Vue op zoek naar een product manager, die ze vonden in allround online marketeer Mitchel.