Martijn

Voor talentvolle young professionals is het een ontzettende opgave om direct na hun studie het werkveld in te komen. Ervaring is altijd een vereiste en het conservatieve opleidingswezen stoomt ze niet goed genoeg klaar voor de praktijk. Tegelijkertijd kennen we een enorm tekort aan online marketeers en developers. Bedrijven willen investeren in online, maar hebben moeite met het vinden van gekwalificeerde mensen.

Endeavour Heroes is onderdeel van de oplossing van dit probleem. We bieden jong talent een kickstart van hun carrière én we leveren bedrijven het schaarse talent dat ze nodig hebben. Allemaal met de senior backup van digital agency collective Endeavour Group.

Kennismaken? Stuur me een mailtje!

Martijn-managing-director-endeavour-heroes

Managing director

Martijn

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere leden van het team

Barbara

Ontmoet Barbara

Talitha

Ontmoet Talitha