Yannick

Ik ben creatief, ondernemend en heb een groot empatisch vermogen. Vaak word ik gezien als een stille kracht, maar ben altijd in voor een leuk gesprek. Daarnaast heb ik een goed oog voor detail en ben ik erg stressbestendig.

Mijn specialisme:

  • Social Media
  • Foto & video
  • Content Creatie


Waar ben ik het meest trots op:

Ik heb mee kunnen helpen aan een groei 50k volgers van een social media account over een periode van 1 jaar.

Yannick - Content Marketeer - Endeavour Heroes

Content marketeer

Yannick

Artikelen door Yannick geschreven

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes