Talitha

Hallo! Ik ben Talitha Berger en ik ben binnen Endeavour Heroes werkzaam als Online Marketing Manager. 

Ik help, begeleid en ondersteun onze heroes als ze bij hun opdrachtgevers zitten. Als ze met complexe vragen zitten, lossen we deze samen op. Heel mooi om te zien welk verschil zij maken bij opdrachtgevers. 

Daarnaast zorg ik ervoor dat we echt het teamgevoel behouden, leuke dingen doen en kennis delen. Dat laatste is super belangrijk, want zo kunnen we met elkaar groeien naar een nóg hoger niveau. En daar profiteren onze opdrachtgevers ook weer van!

Talitha-Management-Online-Marketing-Manager

Online Marketing Manager

Talitha

Blogs geschreven door Talitha

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes