Tara

Ik ben Tara, een enthousiaste, avontuurlijke en leergierige online marketeer.

Na mijn twee studies in Media en Communicatie heb ik me gericht op event management, PR, marketing en fotografie. Tijdens het online marketing traineeship van Endeavour Heroes heb ik mijn online marketing skills nog meer uitgebreid, waardoor ik nu allround aan de slag kan: zowel de analytische áls de creatieve kant van marketing.


Met mijn kennis en skills help ik graag verder met de groei van jouw bedrijf. Voor zowel het creëren van content tot het optimaliseren van je social strategie of SEA/SEO/UX-design kan je bij me terecht. Daarnaast heb ik van meerdere vorige werkgevers de bijnaam ‘sunshine’ gekregen, ik ben een positieve vibe mee op de werkvloer. 

tara-online-allround-marketeer

Allround online marketeer

Tara

Artikelen door Tara geschreven

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten bij Endeavour kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten van Endeavour. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere online marketing trainees

Beau

Allround online marketeerContentmarketeerSEO specialistSocial media specialist
Ontmoet Beau

Maartje

ContentmarketeerCopywriterSEO specialist
Ontmoet Maartje

Booy

ContentmarketeerCopywriterSEO specialist
Ontmoet Booy

Sanne

ContentmarketeerCopywriterSEO specialist
Ontmoet Sanne

Yannick

ContentmarketeerSocial media specialist
Ontmoet Yannick

Stephanie

ContentmarketeerSEO specialistSocial media specialist
Ontmoet Stephanie