Eco Boats Amsterdam

Naamsbekendheid voor Eco Boats Amsterdam

Eco Boats Amsterdam is een bootverhuurder in Amsterdam die prachtige sloepen verhuurt aan zowel locals als toeristen. De naam zegt het al: Eco Boats zet zich in voor ecologisch verantwoord varen. Dit doen ze door onder andere elektrische sloepen aan te bieden en mee te helpen aan het schoonhouden van de grachten door bijvoorbeeld plastic vissen aan te bieden tijdens het varen.

De Grachtengordel van Amsterdam behoort tot UNESCO Werelderfgoed en is zeer geliefd bij inwoners en toeristen. Dit wil Eco Boats Amsterdam graag zo houden door ervoor te zorgen dat de grachten zo min mogelijk vervuild worden.

Erg fijn bedrijf met goede en duidelijk communicatie, die goed zien welke richting ik op wil met mijn bedrijf en daarbij volledige ondersteuning bieden.

Finn van Hemert - Eigenaar
Hero
Renata
Islamagic
Tools
SEA
SEO
Social media marketing

Resultaten

Renata kwam via Endeavour Heroes terecht bij Eco Boats Amsterdam om de online marketing werkzaamheden uit te voeren. Het grootste doel van het bedrijf was de naamsbekendheid en online zichtbaarheid vergroten, met als hoofddoel het verkeer vanuit Organic Search te verhogen en bovenaan in de Google zoekresultaten te staan. Renata hield zich voornamelijk bezig met SEO om dit doel te bereiken. Daarnaast waren andere online marketing werkzaamheden ook een belangrijk onderdeel, zoals: SEA, social media marketing en contentmarketing. Dit deed ze voor zowel Eco Boats Amsterdam als Canal Motorboats.

0
Stijging in totaal verkeer naar de website
0 %
Stijging in verkeer vanuit organic search
0 %
Van de conversies uit organic search

Gebruikte marketing kanalen

SEO

Op basis van de belangrijkste pijlers van SEO optimaliseert Renata de website. Denk o.a. aan keyword onderzoek, content maken én optimaliseren en het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid op de website.

SEA

Renata zet Google Ads campagnes, Facebook advertenties en Instagram advertenties in om de zichtbaarheid en naamsbekendheid te verhogen.

Social media marketing

Om het doel van Eco Boats Amsterdam te behalen houdt Renata ook de social media kanalen bij, en regelt samenwerkingen met lokale micro-influencers.

c. Endeavour Heroes

Ontdek onze cases

Twinckels

Wat deed Renata eigenlijk niet voor Twinckels? Van het beheren van data tot e-mailmarketing, SEO, SEA en CRO. Ze deed het allemaal.

Mechan Groep

Onze hero Jimmy gooide alles in de strijd om de Mechan Groep online op de kaart te zetten. Mechan Groep heeft nu meer volgers dan ooit.

Magnus Black

Puck vergrootte het bereik en de naamsbekendheid voor opdrachtgever Frendly met inzet van social media, design en SEO. Lees hoe in deze case.

Forbo

Jesse ging aan de slag als allround marketeer bij het Global marketing team en had een coördinerende functie richting andere landen.

Kooduu

Kooduu schakelde online marketeer Kim in voor hulp bij verschillende technische online marketing vraagstukken en de juiste inrichting van hun social media accounts.

Dopper

Door slim gebruik van social advertising en paid ad campagnes vergrootte Dion het bereik van Dopper. Lees hoe in deze case.

Frendly

Puck vergrootte het bereik en de naamsbekendheid voor opdrachtgever Frendly met inzet van social media, design en SEO. Lees hoe in deze case.

Emerce

Toen Janneke begon bij Emerce, waren er een aantal vastgelopen campagnes. Die moesten opgelost worden, bijvoorbeeld met nieuwe content of een andere strategie. Daarnaast moest er een soepele opstart en strakke aanpak komen voor nieuwe campagnes. Niets was Janneke te veel, en het was het begin van een prachtige samenwerking.

Wild Digital

Development agency Wild Digital vond frontend developer Emma via het Endeavour Heroes development traineeship. Hoe is het ze bevallen?

Vue Cinemas

Vue Cinemas is wereldwijd een van de grootste spelers in de bioscoopwereld. Met 20 bioscopen verspreid over Nederland en nog meer wereldwijd, beschikt Vue over een grote toestroom aan bezoekers van hun website en app. Voor de doorontwikkeling van hun platforms was Vue op zoek naar een product manager, die ze vonden in allround online marketeer Mitchel.