Eco Boats Amsterdam

Naamsbekendheid voor Eco Boats Amsterdam

Eco Boats Amsterdam is een bootverhuurder in Amsterdam die prachtige sloepen verhuurt aan zowel locals als toeristen. De naam zegt het al: Eco Boats zet zich in voor ecologisch verantwoord varen. Dit doen ze door onder andere elektrische sloepen aan te bieden en mee te helpen aan het schoonhouden van de grachten door bijvoorbeeld plastic vissen aan te bieden tijdens het varen.

De Grachtengordel van Amsterdam behoort tot UNESCO Werelderfgoed en is zeer geliefd bij inwoners en toeristen. Dit wil Eco Boats Amsterdam graag zo houden door ervoor te zorgen dat de grachten zo min mogelijk vervuild worden.

Erg fijn bedrijf met goede en duidelijk communicatie, die goed zien welke richting ik op wil met mijn bedrijf en daarbij volledige ondersteuning bieden.

Hero
Renata
Islamagic
Tools
SEA
SEO
Social media marketing

Resultaten

Renata kwam via Endeavour Heroes terecht bij Eco Boats Amsterdam om de online marketing werkzaamheden uit te voeren. Het grootste doel van het bedrijf was de naamsbekendheid en online zichtbaarheid vergroten, met als hoofddoel het verkeer vanuit Organic Search te verhogen en bovenaan in de Google zoekresultaten te staan. Renata hield zich voornamelijk bezig met SEO om dit doel te bereiken. Daarnaast waren andere online marketing werkzaamheden ook een belangrijk onderdeel, zoals: SEA, social media marketing en contentmarketing. Dit deed ze voor zowel Eco Boats Amsterdam als Canal Motorboats.

0
Stijging in totaal verkeer naar de website
0 %
Stijging in verkeer vanuit organic search
0 %
Van de conversies uit organic search

Gebruikte marketing kanalen

SEO

Op basis van de belangrijkste pijlers van SEO optimaliseert Renata de website. Denk o.a. aan keyword onderzoek, content maken én optimaliseren en het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid op de website.

SEA

Renata zet Google Ads campagnes, Facebook advertenties en Instagram advertenties in om de zichtbaarheid en naamsbekendheid te verhogen.

Social media marketing

Om het doel van Eco Boats Amsterdam te behalen houdt Renata ook de social media kanalen bij, en regelt samenwerkingen met lokale micro-influencers.

c. Endeavour Heroes

Ontdek onze cases

Fugro

Fugro was op zoek naar iemand die kon helpen bij de migratie naar een nieuwe website en een nieuw cms. Floris bleek de perfecte match!

Perfectly Basics

Ontdek het succesverhaal van Perfectly Basics waar collega Roos Steensma heeft meegeholpen aan het succes van de nieuwe social strategie.

Bol.com

Bol.com zocht iemand voor onder andere de content coördinatie voor het mooiste Speelgoedboek, en vond een match in Jesse.

Mr. Fillet

Mr. Fillet zocht een beheerder voor social-mediakanalen en e-mailmarketing om de merkbekendheid te vergroten. Bob was the man for the job!

RiskSphere

The Hup zocht versterking in hun team, namelijk een kartrekker voor het opzetten van een nieuwe merk ‘RiskSphere’. Zij vonden hero Kirsten!

Twinckels

Renata was bij Twinckels verantwoordelijk voor het beheren van data, e-mailmarketing, SEO, SEA, en CRO. Haar werk zorgde voor meer naamsbekendheid, online zichtbaarheid, organisch verkeer en conversies.

Mechan Groep

Jimmy zette de Mechan Groep online op de kaart door een online marketingplan te schrijven, de websites te optimaliseren, en succesvolle social media campagnes op te zetten. Mechan Groep heeft nu meer volgers dan ooit.

Magnus Black

Janneke en Frederique hebben voor Magnus Black een marketingstrategie ontwikkeld, inclusief een rebrand en een volledig nieuwe website. Hun inzet van SEO en SEA zorgde voor meer zichtbaarheid en nieuwe klanten.

Forbo

Jesse coördineerde verschillende projecten bij Forbo Flooring. Hij werkte aan een nieuwe internationale sustainability campagne, het optimaliseren van de UK Residential webshop en het up to date houden van de website en CMS systemen.

Kooduu

Kim hielp Kooduu met technische online marketing vraagstukken en het optimaliseren van hun social media accounts. Met behulp van content marketing, webanalytics en social advertising heeft ze het bedrijf online sterker neergezet.