Home Made By

Meer online sales voor Home Made By

Kunnen wij ons bestand van 70 fysieke winkels online inzetten om de verkoop van Home Made By producten te versterken?

Met deze vraag kwam Home Made By naar Heroes
. Geen alledaagse vraag en daarom ook geen alledaagse aanpak. Na de online mogelijkheden strategisch in kaart te hebben gebracht werd besloten ‘campagne-pakketten’ voor de deelnemende winkels te introduceren. Hierbij konden deze winkels kiezen uit op maat gemaakte online campagne-paketten voor verschillende budgetten. Vervolgens werd voor elke deelnemende winkel een passend online campagne traject opgezet.

 

Wat de klant over ons zegt

Home Made By werkt met veel verschillende retail partners. Endeavour Heroes heeft ons heel goed geholpen in de zoektocht van een goede aanpak en het opzetten van de online marketing (SEO, SEA).

Hero
Fanny
Eichhorn
Tools
CRO
Online strategie
SEA
SEO
Webanalytics

Resultaten

De resultaten van deze online ‘pakket-strategie’ liegen er niet om. Waar het gemiddelde aantal actieve bezoekers in 2017 en 2018 nog op 200 lag, steeg dit aantal naar aanleiding van de campagnes tot maar liefst 1000 actieve dagelijkse bezoekers in 2019. Hiervan is 70% een nieuwe bezoekers. Het aantal bezoekers van de product pagina’s steeg even hard mee, een stijging van 520% in 2019 ten opzichte van het jaar daarvoor.

0 %
meer actieve wegbezoekers
0 %
meer bezoekers productpagina's
# 0
In de zoekresultaten
0
SEA conversies in 4 maanden

Gebruikte marketing kanalen

Online strategie

Goede online marketing begint met een sterke online strategie. Hiermee worden doelen bepaald en de weg er naartoe gepland. Zonder een goede strategie, geen resultaat.

SEA

In de huidige banenmarkt zijn SEA-specialisten moeilijk te vinden. Heroes brengt je de betaalbare oplossing. Bij ons vind je deskundige SEA-specialisten tegen eerlijke tarieven.

SEO

Onze betaalbare SEO-specialisten hebben ook kennis van andere online gebieden. Dit bevordert de synergie tussen jouw marketingkanalen en jouw online resultaat.

c. Endeavour Heroes

Ontdek onze cases

Emerce

Toen Janneke begon bij Emerce, waren er een aantal vastgelopen campagnes. Die moesten opgelost worden, bijvoorbeeld met nieuwe content of een andere strategie. Daarnaast moest er een soepele opstart en strakke aanpak komen voor nieuwe campagnes. Niets was Janneke te veel, en het was het begin van een prachtige samenwerking.

Eco Boats Amsterdam

Eco Boats Amsterdam wilde de naamsbekendheid en online zichtbaarheid vergroten, met als hoofddoel het verkeer vanuit Organic Search te verhogen en bovenaan in Google zoekresultaten te staan. Vanuit Endeavour Heroes kwam specialist Renata om hen hierbij te helpen.

Solvinity

Solvinity had een behoorlijk lijst met marketingtaken die opgepakt moesten worden. Dit was geen enkel probleem voor Hero Alex. Binnen no-time kwamen er prachtige resultaten naar voren.

Wild Digital

Development agency Wild Digital vond frontend developer Emma via het Endeavour Heroes development traineeship. Hoe is het ze bevallen?

Vue Cinemas

Vue Cinemas is wereldwijd een van de grootste spelers in de bioscoopwereld. Met 20 bioscopen verspreid over Nederland en nog meer wereldwijd, beschikt Vue over een grote toestroom aan bezoekers van hun website en app. Voor de rol van product manager voor hun platforms was Vue op zoek naar een product manager, die ze vonden in allround online marketeer Mitchel.

Okhuysen

Wijnliefhebbers uit Haarlem weten wijnkoperij Okhuysen allang te vinden. Maar de prachtige kwaliteitswijnen van Okhuysen moeten natuurlijk door iedereen gedronken worden. Allround online marketeer Mervyn zorgt ervoor dat ook online de deur wordt platgelopen.

Dentsu Aegis

Dentsu Aegis is een internationaal media- en reclamebureau met het hoofdkantoor gevestigd in Londen. Dentsu verzorgt marketing- en reclamecampagnes voor gerenommeerde klanten over de hele wereld en behoort tot de top van de internationale media- en reclamebranche. Lisa mocht er aan de slag als programmatic specialist.

KNVB

De KNVB schakelde Heroes in om de bekendheid van haar voetbalkampen te vergroten en minimaal 700 tickets te verkopen. Het resultaat? Het doel werd ruimschoots behaald ende KNVB voetbalkampen werden in 2019 voor het eerst volledig uitverkocht.

McDonald’s

McDonald’s schakelde online marketing specialist Mitchel in om personeel te werven via online marketing campagnes. Door een sterke online strategie waarin verschillende kanalen gecombineerd werden, konden in drie maanden maar liefst 221 nieuwe sollicitanten worden geworven.

Vrij Nederland

Papieren media hebben het zwaar nu enorme hoeveelheden content gratis online te verkrijgen zijn. Ook opinieblad Vrij Nederland had moeite haar abonnees op peil te houden. Vanwege haar brede basiskennis in online marketing schakelden ze online marketing specialist Renata in.