Vue Cinemas

Doorontwikkeling website & app voor Vue Cinemas

Vue Cinemas is wereldwijd een van de grootste spelers in de bioscoopwereld. Met 20 bioscopen verspreid over Nederland en nog meer daarbuiten, beschikt Vue over een grote toestroom aan bezoekers van hun website en app. Voor de doorontwikkeling van hun platforms was Vue op zoek naar een product manager, die ze vonden in allround online marketeer Mitchel.

Hero
Mitchel
Wallaart
Tools
Content marketing
CRO
SEO

Resultaten

Mitchel mocht aan de slag met de introductie van grote nieuwe features zoals het digitaal annuleren van tickets. Daarnaast leidde Mitchel een redesign project voor de website van Vue Cinemas en heeft hij vrijwel alle grote webpagina’s van Vue geoptimaliseerd.

0 %
Meer conversie
0 %
Stijging beoordelingen
0 %
Stijging beoordelingen
0
SEA conversies in 4 maanden

Gebruikte marketing kanalen

Content marketing

Met de juiste copy en visuals op de app en de website lokte Mitchel bezoekers naar de film bij Vue Cinemas.

CRO

Door verbeteringen aan te brengen op gebied van UX en web copy wist Mitchel de online conversie met 6,4% te verhogen.

SEO

Met de juiste teksten op landingspagina’s, maakte Mitchel de films van Vue Cinemas beter vindbaar in zoekmachines.

c. Endeavour Heroes

Ondek onze cases

Wild Digital

Development agency Wild Digital vond frontend developer Emma via het Endeavour Heroes development traineeship. Hoe is het ze bevallen?

Okhuysen

Wijnliefhebbers uit Haarlem weten wijnkoperij Okhuysen allang te vinden. Maar de prachtige kwaliteitswijnen van Okhuysen moeten natuurlijk door iedereen gedronken worden. Allround online marketeer Mervyn zorgt ervoor dat ook online de deur wordt platgelopen.

Dentsu Aegis

Dentsu Aegis is een internationaal media- en reclamebureau met het hoofdkantoor gevestigd in Londen. Dentsu verzorgt marketing- en reclamecampagnes voor gerenommeerde klanten over de hele wereld en behoort tot de top van de internationale media- en reclamebranche. Lisa mocht er aan de slag als programmatic specialist.

KNVB

De KNVB schakelde Heroes in om de bekendheid van haar voetbalkampen te vergroten en minimaal 700 tickets te verkopen. Het resultaat? Het doel werd ruimschoots behaald ende KNVB voetbalkampen werden in 2019 voor het eerst volledig uitverkocht.

McDonald’s

McDonald’s schakelde online marketing specialist Mitchel in om personeel te werven via online marketing campagnes. Door een sterke online strategie waarin verschillende kanalen gecombineerd werden, konden in drie maanden maar liefst 221 nieuwe sollicitanten worden geworven.

Vrij Nederland

Papieren media hebben het zwaar nu enorme hoeveelheden content gratis online te verkrijgen zijn. Ook opinieblad Vrij Nederland had moeite haar abonnees op peil te houden. Vanwege haar brede basiskennis in online marketing schakelden ze online marketing specialist Renata in.

Kyocera

Kyocera Nederland wilde meer resultaat behalen met leadgeneratie. Allround online marketeer Mitchel pakte dit project met beide handen aan en realiseerde naast een groei in leads ook een substantiële daling in kosten.

Home Made By

Kunnen wij ons bestand van 70 fysieke winkels online inzetten om de verkoop van Home Made By producten te versterken? Met deze vraag kwam Home Made By naar Endeavour Heroes
. Geen alledaagse vraag en daarom ook geen alledaagse aanpak van allround online marketeer Fanny.

Alpha Security

Het Haarlemse Alpha Security is een begrip in Haarlem en omstreken als het gaat om beveiligingsdiensten. Met hun achtergrond in defensie onderscheidt dit bedrijf zich ten opzichte van de concurrentie. Ook op online gebied wil Alpha zich onderscheiden. Via Heroes schakelden ze daarom allround online marketeer Mitchel in.

De Mooiste Muren

De Mooiste Muren verkoopt prachtig luxe behang, zowel in de fysieke winkel op de Gierstraat in Haarlem als in de webshop. Online behang aanschaffen kan een uitdaging zijn, zeker met een aanbod van bijna 18.000 producten. Hoe laten we de klant snel en gemakkelijk het gewenste behang vinden en hoe kunnen we het conversiepercentage van de webshop verhogen? Koploper Inge...