McDonald’s

Personeelswerving voor McDonald's

McDonald’s kwam naar Heroes met een uitdaging op het gebied van personeelswerving. Allround online marketeer Fanny maakte eerst een uitgebreide analyse van de huidige situatie, om vervolgens de verbeterpunten te identificeren. Aan de hand van deze punten kon een plan van aanpak in de vorm van ‘lokale inbound recruiting’ worden gemaakt, oftewel: het gebruik van online marketing om sollicitanten te werven. Het inzetten van verschillende kanalen, en deze constant testen en optimaliseren, leverde mooie resultaten op.

Heroes werkt efficiënt en flexibel. Zij hebben de specialistische kennis die mij op het gebied van online ontbreekt. Ik zou ze zeker aanraden bij online uitdagingen en vraagstukken!

Sorry, no content found.

Resultaten

Door een combinatie te maken van verschillende kanalen werden mooie resultaten behaald. Na een uitgebreide analyse van de huidige verbeterpunten konden in 3 maanden maar liefst 221 nieuwe medewerkers worden geworven.

0
extra sollicitanten
0 %
meer sollicitaties via vacaturesites
0 %
meer sollicitaties via SEO
0 %
meer sollicitaties via SEA

Gebruikte marketingkanalen

Online strategie

Door eerst de pijnpunten en de benodigde verbeterpunten te definiëren, maakte Fanny een helder plan met einddoel voor McDonald’s.

SEA

Een slimme SEA-strategie met rake teksten bereikte de juiste doelgroep voor McDonald’s. met bijna een verdubbeling in sollicitaties als resultaat.

SEO

Door de vindbaarheid van de vacaturepagina’s te vergroten met inzet van de juiste teksten, werd het resultaat via SEO meer dan verdrievoudigd.

c. Endeavour Heroes

Ontdek onze cases

Twinckels

Renata was bij Twinckels verantwoordelijk voor het beheren van data, e-mailmarketing, SEO, SEA, en CRO. Haar werk zorgde voor meer naamsbekendheid, online zichtbaarheid, organisch verkeer en conversies.

Mechan Groep

Jimmy zette de Mechan Groep online op de kaart door een online marketingplan te schrijven, de websites te optimaliseren, en succesvolle social media campagnes op te zetten. Mechan Groep heeft nu meer volgers dan ooit.

Magnus Black

Janneke en Frederique hebben voor Magnus Black een marketingstrategie ontwikkeld, inclusief een rebrand en een volledig nieuwe website. Hun inzet van SEO en SEA zorgde voor meer zichtbaarheid en nieuwe klanten.

Forbo

Jesse coördineerde verschillende projecten bij Forbo Flooring. Hij werkte aan een nieuwe internationale sustainability campagne, het optimaliseren van de UK Residential webshop en het up to date houden van de website en CMS systemen.

Kooduu

Kim hielp Kooduu met technische online marketing vraagstukken en het optimaliseren van hun social media accounts. Met behulp van content marketing, webanalytics en social advertising heeft ze het bedrijf online sterker neergezet.

Dopper

Dion heeft het bereik van Dopper vergroot door slim gebruik te maken van social advertising en paid ad campagnes. Hij heeft bestaande campagnes geoptimaliseerd en een passende strategie ontwikkeld voor nieuwe markten.

Frendly

Puck vergrootte als contentmarketeer het bereik en de naamsbekendheid van Frendly. Dit deed ze door middel van social advertising, SEO-werkzaamheden en verschillende designopdrachten om de customer journey te verbeteren.

Emerce

Janneke wist bij Emerce vastgelopen campagnes op te lossen door nieuwe content of strategieën te implementeren. Door een soepele opstart en strakke aanpak voor nieuwe campagnes loopt alles nu gestroomlijnd.

Eco Boats Amsterdam

Renata vergrootte de naamsbekendheid en online zichtbaarheid van Eco Boats Amsterdam door hun website te optimaliseren, advertentiecampagnes uit te voeren, en de social media kanalen bij te houden.

Wild Digital

Emma werd via het Endeavour Heroes development traineeship gevonden door Wild Digital. Samen bepaalden ze haar training en na enkele maanden had Emma alle vaardigheden in huis om fulltime aan de slag te gaan.