martijn managing director - Endeavour Heroes

Meer weten? Neem contact op.

Social media inspiratie: Videocontent

social-media-video-inspiratie - endeavour heroes
Renata Islamagic
Renata Islamagic
- 2 min lezen

De wereld is nu al een tijdje in de ban van het corona virus. We vinden steeds meer onze eigen weg hierin, maar het is nog steeds een nieuwe en vooral aparte situatie voor iedereen. Veel ondernemers en bedrijven moeten dan ook een nieuwe manier ontdekken om klanten te bereiken en te voldoen aan de wensen en behoeftes die er zijn. Online actief zijn, was voor corona al ontzettend belangrijk en is nu meer dan ooit een vereiste om overeind te blijven staan.

Social media inspiratie opdoen

Naast het hebben van een website zijn er nog heel veel andere online kanalen waar grote kansen in zitten. Denk bijvoorbeeld eens aan social media. Maar wat moet je dan plaatsen op social media? Waar haal je social media inspiratie vandaan? Wij zijn een groot fan van video content en zien grote kansen hierin, vooral nu tijdens de corona crisis. Benieuwd waarom video op social media zo belangrijk is en hoe je dit het beste kunt toepassen op jouw eigen social media kanalen? Endeavour Hero, Renata, legt dit in een artikel op Frankwatching uit aan de hand van een aantal inspirerende voorbeelden. 

 

Lees het complete artikel op FrankWatching

Wil jij social media uitbesteden?

Wil jij graag actiever zijn op social media maar weet je niet zo goed hoe of heb je er zelf geen tijd voor? Wij denken graag met je mee. Onze social media specialisten kunnen bijvoorbeeld helpen door een content kalender te maken, maar we kunnen ook alle online marketing werkzaamheden uit handen nemen. Zo heb jij er geen omkijken meer naar en weet je zeker dat het op de juiste manier door een professional wordt gedaan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wil je nog meer content inspiratie opdoen? Lees dan onze blog waarin we 5 tips geven waar je inspiratie voor content vandaan kunt halen

Ook interessant?