Online marketing uitbesteden

Welke online marketing diensten kun je uitbesteden?
We zetten ze op een rij.

 • SEO
 • SEA
 • Social Media Marketing
 • Social Media Advertising
 • Content Marketing
 • E-mail Marketing
 • Leadgeneratie
 • Conversie Optimalisatie
 • Marketing Automation
 • Analytics
Trio Heroes - Transparant

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom je online marketing uitbesteden?

Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam specialistische kennis of wil je online groeien? Besteed je online marketing uit om sneller online resultaten te boeken en genereer in no time meer bereik, conversie en online sales. Endeavour Heroes koppelt je aan een online marketeer die past bij jouw doelen, team en organisatie. Je online marketeer werkt bij jou in het team, remote of op locatie. 

Online marketing uitbesteden met agency backup

Endeavour Heroes is onderdeel van Endeavour, dé digital marketing agency van Haarlem. Het voordeel voor jou? Je online marketeer krijgt maandelijks training door ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior expert in. En dit is gewoon part of the deal. Je kunt bij Endeavour Heroes naast allround online marketing ook je contentmarketing, social media marketing of online advertising uitbesteden. 

Online marketing uitbesteden?

Ontmoet en vergelijk beschikbare Heroes.

Groep Heroes
Endeavour Group

De kosten van online marketing uitbesteden​

Bij Endeavour Heroes huur je een online marketeer in vanaf €55 per uur. Je betaalt alleen de uren die daadwerkelijk aan jouw opdracht worden besteed. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is kosteloos overnemen een optie.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €75 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen van online marketing uitbesteden bij Heroes

 • Het geeft je controle. Je online marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.

 • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 

 • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.

 • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.

 • Je bespaart op je marketingbudet. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Online marketing uitbesteden

Welke online marketing uitbesteden bij Endeavour Heroes?

Online marketeers van Endeavour Heroes hebben een brede basis in alle belangrijke facetten van online marketing. Naast allround online marketeers vind je bij ons specialisten op het gebied van online advertising, contentmarketing, SEO en social media.

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over het uitbesteden van online marketing

Onze online marketeers worden ingehuurd door organisaties die minimaal twee dagen per week ondersteuning nodig hebben op het gebied van online marketing. Dit kan van korte duur zijn (bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof) of voor onbepaalde tijd. Onze online marketeers worden vaak ingeschakeld om wervingskosten en tijd te besparen, maar ook als er bijvoorbeeld specialistische kennis ontbreekt in het marketingteam.

Door een ervaren partij als Heroes in te schakelen, weet je zeker dat je nieuwe medewerker de skills heeft die je zoekt. Zo voorkom je een mismatch en dat bespaart tijd, geld en energie. Doordat je zelf niet hoeft te werven, is inhuren de snelste manier om aan gekwalificeerd personeel te komen. Daarnaast bespaar je op wervingskosten, pensioenkosten, vakantiegeld en andere personeelskosten zoals een laptop en administratiekosten.

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Op vakinhoudelijk niveau ontlasten we jou 100%. Wat je vraagstuk ook is, wij nemen het voor je uit handen. Natuurlijk houdt je hero je wel altijd op de hoogte van de vorderingen. Met ingewikkelde vragen kan je hero altijd terecht bij senior vakgenoten en specialisten binnen Endeavour. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. 

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.