Renata

Ik ben een allround marketeer met een voorliefde voor SEO. Ik help bedrijven graag om hun plekje in de Google-spotlight te veroveren. Ook op het gebied van social media en SEA heb ik mijn strepen verdiend. Ik word enthousiast als ik zie dat alle inspanningen tot het gewenste resultaat hebben geleid. Dat motiveert mij om extra stappen te zetten.

Mijn specialismen:

  • SEA
  • SEO
  • Social Media  
 

Waar ik het meest trots op ben:
De behaalde SEO-resultaten voor diverse bedrijven. SEO kost veel tijd en het kan lang duren voordat je resultaat ziet. De algortimes veranderen continu, waardoor het ook erg lastig kan zijn. En, wanneer de resultaten eenmaal zichtbaar en positief blijken te zijn, geeft dat een trots gevoel.

Renata-allround-online-marketeer-team-lead

Online marketing specialist

Renata

Resultaat om trots op te zijn!

De aanpak van Renata is een mix van analytisch denken en creativiteit. Ze duikt graag diep in de gegevens om creatieve oplossingen te bedenken. Zoals je hiernaast kunt zien leidt dit tot mooie resultaten.

Benieuwd naar de cases van al onze heroes? Klik hier

stijging van online verkopen t.o.v het jaar er voor
+ %
CTO rate met een e-mailmarketing campagne
+ 0 %
stijging in aantal websitebezoekers
+ 0 %
gem. interactiepercentage met organische LinkedIn posts
+ 0 %

Artikelen geschreven door Renata

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Mitchel

Oud Heroes
Ontmoet Mitchel

Jean

Oud Heroes

Nina

Oud Heroes
Ontmoet Nina

Bente

Oud Heroes
Ontmoet Bente

Renee

Oud Heroes
Ontmoet Renee