Renata

Mijn passie voor online marketing is ontstaan tijdens mijn opleiding. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik hiermee verder wilde gaan. Een traineeship bij Endeavour Heroes volgen was voor mij dan ook een logische volgende stap.

Ik ben iemand die het maximale wil bereiken. Ik zet mij altijd voor 100% in en ik leg de lat elke keer wat hoger. Als ik iets doe, dan wil ik het ook goed doen. Ik ben dan ook een heel leergierig persoon. Ik ben graag op de hoogte van alles en ik leer ook snel. Daarnaast vind ik het heel leuk om in gegevens te duiken en tot oplossingen te komen. Maar ik vind niet alleen de cijfertjes interessant. Creatief bezig zijn past ook heel goed in mijn straatje.

Renata-allround-online-marketeer-team-lead

Online marketing specialist

Renata

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Beau

Allround online marketeer
Ontmoet Yannick

Jean

Advertising marketeer

Booy

ContentmarketeerCopywriterSEO specialist
Ontmoet Booy

Yannick

ContentmarketeerSocial media specialist
Ontmoet Yannick

Soe Soe

Advertising marketeerOud Heroes
Ontmoet Soe Soe

Floris

Allround online marketeerOud Heroes
Ontmoet Floris