Soe Soe

Yo! Ik ben Soe Soe en welkom op mijn bio. Vanuit mijn werkverleden heb ik ervaring opgedaan in online marketing in de breedste zin van het woord. SEO, paid advertising, A/B testing, data analytics en dashboarding  zijn bij mij de revue gepasseerd. Nu ben ik bij de Heroes neergestreken om mij toe te leggen op online advertising. Op de kanalen van Google, LinkedIn en Meta ben ik momenteel voor opdrachtgevers het meest actief. 
Ik ben een zeer leergierig en nieuwsgierig persoon en daarom ben ik ook altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om problemen op te lossen en mezelf te verbeteren. Verder ben ik ook een team player en probeer ik actief kennis te delen en anderen op weg te helpen.

Soe-Soe-online-allround-marketeer

Allround online marketeer

Soe Soe

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Mitchel

Oud Heroes
Ontmoet Mitchel

Jean

Advertising marketeerOud Heroes

Nina

Oud Heroes
Ontmoet Nina

Bente

Oud Heroes
Ontmoet Bente

Renee

Oud Heroes
Ontmoet Renee