Janneke

Ieder bedrijf of organisatie heeft wel iets moois te vertellen. Een verhaal dat klanten activeert, raakt of vermaakt. Het vertellen van die verhalen is voor mij het allerleukste dat er is. Content is er in alle vormen en maten, van video tot whitepaper. Maar welke vorm is nou geschikt voor welk verhaal? En hoe draag je een boodschap het beste over? Omdat ik ook ervaring heb als copywriter en conceptdenker, kan ik je daarmee helpen. Voor mij is het belangrijk dat een klant durf heeft, want door iets nieuws te proberen, kan je je publiek vermaken en boeien. Voor mij grenst content marketing aan entertainment. Content kan zo meeslepend zijn als een film, zo interessant als een boek of zo verrassend als straattheater. Uit die disciplines probeer ik dan ook lessen te leren. De inzichten die ik daaruit krijg, pas ik het liefst de volgende dag al toe in mijn werk.

content marketeer Janneke - Endeavour Heroes

Content marketeer

Janneke

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere content marketeers

Graziella

Copywriters
Ontmoet Graziella

Lotte

Copywriters
Ontmoet Lotte