Mitchel

Hi! Ik ben Mitchel, een enthousiaste en gedreven online marketing specialist. Waarom ik online marketing zo leuk vind? Dat is omdat de mogelijkheden online oneindig zijn. Het creëren van een goede samenhang tussen de verschillende kanalen en het bedenken van een unieke en aansluitende boodschap voor mijn klanten zijn voorbeelden van opdrachten waar ik energiek en enthousiast van word.  

Ik heb een voetbalachtergrond, waardoor ik op een positieve manier gericht ben op het resultaat, ik soepel om kan gaan met veranderingen en een echte teamplayer ben. Ik houd ervan om te streven naar een maximaal resultaat van mijn werkzaamheden en gebruik hier graag een combinatie van data en creativiteit voor. 
Mitchel online marketing specialist - Endeavour Heroes

Allround online marketeer

Mitchel

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Karima

Allround online marketeers
Ontmoet Karima

Lennard

Allround online marketeers
Ontmoet Lennard

Jesse

Allround online marketeers
Ontmoet Jesse

Frederique

Allround online marketeers
Ontmoet Frederique

Bob

Allround online marketeers
Ontmoet Bob

Ruben

Allround online marketeers
Ontmoet Ruben