Martijn Vrencken

Hola! Ik ben Martijn. Maar wie is dat eigenlijk? Een blij ei, energieke creatieveling die graag nieuwe dingen uitprobeert, graag dingen leert, maar vooral ook graag anderen helpt! Oh shit! Dit is helemaal geen bio voor Tinder…
Anyways, mijn carrière begon tijdens mijn bachelor waar ik in aanraking kwam met marketing en consumentengedrag. Dit vond ik zo gaaf dat ik mij daar tijdens mijn master Marketing Management zo veel mogelijk in heb verdiept, voornamelijk choice architecture, nudging en online customer behaviour.  Verder zijn mijn specialiteiten: social media, SEO, employer branding en contentmarketing- & creatie.  Leuk toch? Ben je nou benieuwd, dan stel ik me graag persoonlijk voor om te kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Martijn-Vrencken-Allround-online-marketeer

Allround online marketeer

Martijn

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Mitchel

Oud Heroes
Ontmoet Mitchel

Jean

Advertising marketeer

Nina

ContentmarketeerOud Heroes
Ontmoet Nina

Bente

Allround online marketeerOud Heroes
Ontmoet Bente

Renee

ContentmarketeerOud Heroes
Ontmoet Renee