Marijn

Hoi, ik ben Marijn: een creatieve en gedreven growth marketeer. Na mijn studie ‘Digital Business Concepts’ ben ik me middels trainingen van GrowthTribe en diverse opdrachten bij bedrijven gaan specialiseren in growth marketing.

Om te kunnen excelleren als growth marketeer liggen mijn interesses en capaciteiten breed; van salesfunnel-optimalisatie tot het creëren van aansprekende visuals en van social media campagnes tot SEO, SEA, A/B testing en het analyseren van data. Ik denk graag mee over strategie en merkbeleving en ik heb een passie voor start-ups, scale-ups en technologische ontwikkelingen. Verder ben ik leergierig, ondernemend en sta ik altijd open voor een nieuw avontuur. 

Marijn - Endeavour Heroes

Advertising marketeer

Marijn

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere advertising marketeers

Tom

Advertising marketeer
Ontmoet Tom

Adam

Advertising marketeer
Ontmoet Adam

Michael

Advertising marketeer
Ontmoet Michael

Lisa

Advertising marketeer
Ontmoet Lisa

Emile

Advertising marketeer
Ontmoet Emile

Joëlle

Advertising marketeer
Ontmoet Joëlle