Frederique

Hoi, leuk dat je mijn profiel bezoekt! Tijdens mijn Master Taal en Communicatie in Organisaties kwam ik erachter hoe snel de online marketingwereld verandert en welke kansen dit met zich meebrengt. En laat dat nou net zijn waar mijn commerciële hart sneller van gaat kloppen! Na drie jaar werkervaring te hebben opgedaan bij een snel groeiende scale-up, heb ik geleerd innovatief te denken, in te spelen op de markt en de concurrentie altijd een stapje voor te blijven. Hier ligt dan ook mijn interesse: strategie, leadgeneratie en lead nurturing. Verder ben ik georganiseerd, enthousiast en een echte team player. Ik drink graag een (virtuele) kop koffie met je om verder te praten over de online marketing doelen die jij wilt behalen!

frederique-allround-marketeer

Allround online marketeer

Frederique

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Mitchel

Oud Heroes
Ontmoet Mitchel

Jean

Advertising marketeerOud Heroes

Nina

Oud Heroes
Ontmoet Nina

Bente

Oud Heroes
Ontmoet Bente

Renee

Oud Heroes
Ontmoet Renee