Steven

Hi, mijn naam is Steven. Tijdens mijn opleiding Sportkunde ben ik erachter gekomen dat mijn sterkste vaardigheden liggen op analytisch en strategisch vlak en mijn interesse op het gebied van marketing. Omdat ik een baan wilde met toekomstperspectief waar ik tegelijkertijd plezier uit kon halen, ben ik bij het traineeship van Endeavour Heroes uitgekomen. Ondanks mijn beperkte ervaring ben ik hier met open armen ontvangen en ik ben erg te spreken over de fijne bedrijfscultuur binnen Endeavour.

Met een gedegen basis vanuit het traineeship kon ik direct aan de slag voor opdrachtgevers als Alpha Security, Vue Cinemas en Dreamcatch. Ondertussen breid ik mijn online marketingkennis steeds verder uit via de maandelijkse kennissessies. En dat doe ik met heel veel plezier!

Steven-online-allround-marketeer

Allround online marketeer

Steven

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere allround online marketeers

Nina

Ontmoet Nina