SEO specialist inhuren

SEO specialist inhuren via Heroes

Een SEO specialist is iemand die gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie. Het inhuren van een SEO specialist zorgt ervoor dat je ranking in Google gaat stijgen door middel van werkzaamheden op je website.  SEO specialist nodig? Dan kun je natuurlijk een bureau inschakelen. Maar er zijn ook andere opties. Inhouse inhuren bijvoorbeeld. Bij Endeavour Heroes huur je een junior- of medior SEO-consultant in tegen een scherp all-in uurtarief, mét optie tot overname. Je SEO specialist werkt bij jou in het team, remote of op locatie.

vacature advertising specialist - Endeavour Heroes

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital agency van Haarlem. Endeavour Heroes worden getraind, begeleid en ondersteund door senior specialisten uit de groep.

c. Endeavour Heroes

SEO specialist inhuren kosten

Hoeveel kost het om een SEO specialist in te huren? 

Als je een SEO specialist freelance inhuurt, betaal je al gauw €100 per uur. Liever een vriendelijker tarief, maar wel dezelfde flexibiliteit? Dan is inhouse inhuren wat voor jou. Bij Endeavour Heroes variëren de tarieven van €50 – €60 per uur. Liever een SEO specialist vast in dienst? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier hoe je jouw SEO specialist inhuurt via Endeavour Heroes.

3 redenen om een SEO specialist in te huren bij Heroes

  • Het geeft je controle. Je SEO specialist werkt bij jou in het team en niet, zoals een marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de veilige muren van jouw organisatie. 
  • Het geeft je zekerheid. Je SEO specialist is namelijk uitgebreid gescreend. En omdat je hero voor verschillende opdrachtgevers werkt, weet je zeker dat jouw online kanalen in goede handen zijn.
  • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de SEO specialist nodig hebt. Moeizame wervingsprocessen zijn verleden tijd. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
Mervyn - advertising specialist - Endeavour Heroes

Hoe kunnen we jouw doel nog meer bereiken?

patroon - Endeavour Heroes

SEO

Binnen drie maanden vindbaar in google.

SEA

Bovenaan in Google door advertenties.

Web Analytics

Van data naar concreet online advies.

Social Media

Aanwezig én zichtbaar op social media.

Content Marketing

Verhoog je autoriteit met treffende content.

Online Strategie

Behaal je doelen met een scherpe strategie.

Programmic ads

Bereik je doelgroep geautomatiseerd.

E-mailmarketing

Meer online conversie met DM-campagnes.

Hoe haal je een hero in huis?

1. Oriënterend gesprek

Wil je op flexibele-of vaste basis samenwerken? Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

2. Matchmaking

Je ontmoet een of meer heroes die matchen bij jouw doel en organisatie. Wie dit zijn hangt af van ervaring, kennis en beschikbaarheid.

3. Samenwerking

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt en de verwachtingen duidelijk zijn. Daarna plannen we tussentijdse evaluatiemomenten in waar nodig.

4. Maandelijkse trainingen

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doel te bereiken.

5. Backup en begeleiding

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een senior expert uit de Endeavour Group. Met meer dan 100 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Endeavour Heroes

Wil jij een SEO specialist inhuren?

Naast SEO specialisten, vind je bij ons allround online marketeers, content marketeers, online advertising specialisten, frontend developers en backend developers. Elk met hun eigen subspecialismen. Wil je meer merkbekendheid creëren? Beter vindbaar zijn in Google? Of ben je op zoek naar een growth hacker? Wat voor specialist je ook zoekt, in het Heroes team vind je altijd een profiel dat aansluit bij jouw wensen, bedrijfsdoelstellingen en bedrijfscultuur.

Endeavour Heroes

Waar werken heroes?

Of jouw bedrijf nou een start-up, grootzakelijk of non-profit is, onze Heroes werken voor organisaties in alle soorten en maten. Dit doen ze met veel succes en plezier. Zie hier een greep uit de bedrijven die je al voor gingen met het inhuren van één van onze Heroes. En daar zijn we trots op.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes