SEO-specialist

SEO-specialist inhouse?

Zoek je een SEO-specialist met up to date vakkennis? De SEO-specialisten uit het Heroes team leren continu door. Omdat hun kennis verder reikt dan alleen SEO, creëren ze synergie tussen al jouw online kanalen. Alles voor jouw online succes. Via Endeavour Heroes kan jij gemakkelijk een Online marketeer inhuren die je hierbij kan helpen!

Mitchel
24 jaar
Allround online marketeer
c. Endeavour Heroes

Wat kenmerkt onze SEO specialisten?

Jaarlijks solliciteren honderden SEO-talenten op een plek in het Heroes team. Maar een hero word je niet zomaar. Want Endeavour Heroes zijn veel meer dan alleen SEO-specialisten.

Ondernemend

Zoek je een echte aanpakker? Die vind je in het Heroes team. SEO-specialisten van Heroes nemen initiatief, denken out-of-the-box en durven op een respectvolle manier kritiek te geven.

Resultaatgericht

Jouw SEO-doelen zijn er om gehaald te worden. Je hero haalt daarom actief informatie op, maakt resultaten inzichtelijk en stuurt bij waar nodig. Alles met het oog op jouw KPI’s.

Gek op digital

Intrinsieke motivatie is de basis voor succes. Daarom toetsen we alle aspirant-heroes uitvoerig op enthousiasme en ambitie. Veel van de heroes zijn zo fanatiek dat ze ook in hun vrije tijd met digital bezig zijn.

Myra - Endeavour Heroes

Waarom een hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten vanuit Endeavour kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren hier gericht op. Alle heroes zijn dus ondernemend, resultaatgericht en échte digital fanatics.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je SEO-specialist gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te behalen.

Senior backup en begeleiding

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten vanuit Endeavour. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibele inhuur, kosteloze overname

Je kunt al een Hero inhuren vanaf 1 dag per week. Bevalt de samenwerking? Dan mag je de Hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes

Waar werken heroes?

Van start-up naar grootzakelijk en van non-profit tot overheidsinstelling, development heroes werken voor organisaties in alle soorten en maten. Dit doen ze met veel succes en plezier. En daar zijn we trots op.

Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes
Klanten - Endeavour Heroes
c. Endeavour Heroes

Wat zijn de tarieven?

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig voor een SEO-project of wil je een vaste SEO-specialist in je team? Wat je ook zoekt, we gaan altijd voor maatwerk.

noun_Shield_793494

Inhuren

Bij Endeavour Heroes heb je al vanaf 2 dagen per week een SEO-specialist in je team. De kosten zijn inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Tarief

€50 – €60 per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Vast in dienst

Zoek je een fulltime SEO- specialist? Schakel een hero in voor een vast maandelijks tarief. Inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Tarief

€5.250 – €6.750  per maand. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Opleiden

Wil jij je specialiseren in SEO? Vertel ons wat je wilt leren en we maken een training speciaal op maat voor jou.