SEA specialist inhuren?

Google Ads specialist inhuren vanaf twee dagen per week.

Voordelen van inhuren:

Vanaf €55 per uur
Bekijk tarieven

Steven - Endeavour Heroes
Vanaf €50/u

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom een SEA specialist inhuren?

In de huidige markt zijn ervaren SEA specialisten schaars, waardoor zelf werven soms lang duurt. Het inhuren van Google Ads specialist groeit daardoor in populariteit. Ook organisaties die tijdelijk ondersteuning zoeken op het gebied van SEA kiezen vaak voor inhuur. Zo worden onze SEA marketeers vaak ingezet ter vervanging van zwangerschapsverlof of een langdurig zieke medewerker.

Voordelen van een SEA specialist inhuren

Snelheid is een van de meestgenoemde redenen voor het inhuren van een Google Ads specialist specialist. Bij Endeavour Heroes kan dit al binnen één dag. Verder vinden veel organisaties de flexibiliteit van inhuren prettig. Bij Endeavour Heroes houdt dit in dat je maandelijks kunt opschalen, afschalen of opzeggen. En klikt het nou echt heel goed? Dan kun je de SEA marketeer op termijn kosteloos overnemen. Ten slotte zijn de uurtarieven van een inhouse SEA specialist lager dan die van een marketingbureau of freelance SEA specialist. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.

Een Google Ads specialist expert inhuren bij jou op locatie

SEA specialisten van Endeavour Heroes werken bij jou in het team in plaats van op afstand, zoals een marketingbureau. Op deze manier blijven de communicatielijnen kort en wordt de Google Ads marketeer echt onderdeel van jouw team en organisatie. Hierdoor worden je marketingdoelen sneller behaald en houd je waardevolle bedrijfsdata binnen de veilige muren van jouw organisatie.

SEA specialist inhuren?

Ontmoet en vergelijk beschikbare Heroes.

Groep Heroes
Endeavour Group

SEA specialist inhuren bij Endeavour Heroes

Endeavour Heroes is the place to be voor flexibele inhuur van next-gen SEA specialisten. Je Google Ads marketeer krijgt maandelijks training door ervaren specialisten van digital agency Endeavour en schakelt voor strategische backup een senior SEA expert in. Je huurt bij ons naast SEA marketeers ook specialisten met kennis van bijvoorbeeld contentmarketing, e-mailmarketing, online advertising, social media en design in.

Welke skills hebben SEA specialisten van Heroes?

Bij Endeavour Heroes vind je SEA-specialisten met een breed palet aan skills. Naast een sterke basis in online marketing zijn ze met name gespecialiseerd in online advertising. Ze schrijven doeltreffende advertenties die matchen bij jouw landingspagina’s, gebruiken de juiste keywords en zorgen daarmee voor een hogere ranking van jouw merk in de betaalde zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. 

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €75 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over SEA specialisten inhuren

Onze Google Ads specialisten worden ingehuurd door organisaties die minimaal twee dagen per week ondersteuning nodig hebben op het gebied van SEA. Dit kan van korte duur zijn (bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof) of voor onbepaalde tijd. Onze Google Ads marketeers worden vaak ingeschakeld om wervingskosten en tijd te besparen, maar ook als er bijvoorbeeld specialistische kennis ontbreekt in het marketingteam.

Door een ervaren partij als Heroes in te schakelen, weet je zeker dat je nieuwe medewerker de skills heeft die je zoekt. Zo voorkom je een mismatch en dat bespaart tijd, geld en energie. Doordat je zelf niet hoeft te werven, is inhuren de snelste manier om aan gekwalificeerd personeel te komen. Daarnaast bespaar je op wervingskosten, pensioenkosten, vakantiegeld en andere personeelskosten zoals een laptop en administratiekosten.

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Op vakinhoudelijk niveau ontlasten we jou 100%. Wat je vraagstuk ook is, wij nemen het voor je uit handen. Natuurlijk houdt je hero je wel altijd op de hoogte van de vorderingen. Met ingewikkelde vragen kan je hero altijd terecht bij senior vakgenoten en specialisten binnen Endeavour. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. 

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.