Direct een SEA-specialist inschakelen?

Vind jouw inhouse SEA-specialist binnen één dag.

Hero Garantie

Vanaf €53 per uur
Bekijk tarieven

Vanaf €50/u

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

SEA-specialist nodig?

Bij Endeavour Heroes huur je een SEA-specialist in van het allerhoogste niveau. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam kennis over SEA of wil je online groei bereiken? Heroes is the place to be voor flexibele inhuur van next-gen SEA-marketeers. Je inhouse SEA-specialist krijgt training door ervaren markteteers van digital agency Endeavour en schakelt voor strategische backup een senior specialist in. Je vindt bij ons naast SEA-specialisten ook marketeers met kennis van bijvoorbeeld contentmarketing, social media, SEO en e-mailmarketing.

Waarom Endeavour Heroes?

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Tarieven

2-3 dagen per week

€58 — €63 per uur

Ex. BTW en reiskosten

4-5 dagen per week

€53 — €58 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Vandaag nog een SEA-specialist inhuren?

Ontmoet en vergelijk beschikbare heroes.

Waarom een SEA-specialist inhuren bij Heroes?

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of bureau.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Welke skills heeft je SEA-specialist?

Bij Endeavour Heroes vind je SEA-specialisten met een breed palet aan skills. Naast een sterke basis in online marketing zijn ze met name gespecialiseerd in online advertising. Ze schrijven doeltreffende advertenties die matchen bij jouw landingspagina’s, gebruiken de juiste keywords en zorgen daarmee voor een hogere ranking van jouw merk in de betaalde zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. 

De Hero Garantie
De Hero Garantie

Ontdek wat anderen van ons vinden

Hoe het werkt?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt maken we overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

FAQ

Door een ervaren partij als Heroes in te schakelen, weet je zeker dat je nieuwe medewerker de skills heeft die je zoekt. Zo voorkom je een mismatch en dat bespaart tijd, geld en energie. Doordat je zelf niet hoeft te werven, is inhuren de snelste manier om aan gekwalificeerd personeel te komen. Daarnaast bespaar je op wervingskosten, pensioenkosten, vakantiegeld en andere personeelskosten zoals een laptop en administratiekosten.

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Op vakinhoudelijk niveau ontlasten we jou 100%. Wat je vraagstuk ook is, wij nemen het voor je uit handen. Natuurlijk houdt je hero je wel altijd op de hoogte van de vorderingen. Met ingewikkelde vragen kan je hero altijd terecht bij senior vakgenoten en specialisten binnen Endeavour. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. 

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.