Op zoek naar een interim SEO-specialist?

Huur een SEO-specialist in vanaf twee dagen per week.

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Interim SEO-specialist inhuren?

Dat kan bij Endeavour Heroes! Onze interim SEO-specialisten helpen jouw organisatie online beter vindbaar te maken. Door een interim SEO-specialist in te schakelen scoort jouw website hoger in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines. Zo trek je meer bezoekers naar je website.

Een interim SEO-specialist inhuren is een alternatief voor een SEO-specialist in dienst nemen. Met een interim SEO-specialist hoef je dus zelf niet op zoek naar de juiste kandidaat. Het inhuren van een interimmer is een flexibele oplossing voor zowel korte- als langdurige marketingprojecten.

Voordelen inhuren SEO-specialist

1. Flexibiliteit

Interim SEO-specialisten zijn uiterst flexibel inzetbaar. Je kunt hun diensten op maat afstemmen op jouw behoeften, of het nu gaat om een kortstondig project of een langdurige samenwerking. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je niet vastzit aan langlopende contracten.

2. Persoonlijke betrokkenheid

Als je samenwerkt met een interim SEO-specialist, heb je direct contact met de expert zelf. Dit creëert een persoonlijke samenwerking. Je kunt snel schakelen, feedback geven en jouw specifieke doelstellingen bespreken, wat de efficiëntie van de samenwerking ten goede komt

3. Specialistische expertise

Interim SEO-specialisten zijn gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie. Ze beschikken over diepgaande kennis en ervaring om jouw website te helpen beter vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google.

Wat kost het inhuren van een SEO-specialist?​

De kosten van reguliere media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. De Hero werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief tussen de €55 en €65 per uur, voor minimaal 2 dagen per week. De kosten zijn afhankelijk van de senioriteit en werkzaamheden. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is overname een mogelijkheid.

Wat zijn de taken van een interim SEO-specialist?​

Interim SEO-specialisten zorgen ervoor dat jouw website content heeft waar je doelgroep naar zoekt. Je wilt immers de gebruiker helpen bij het beantwoorden van zijn of haar vraag. Door SEO-copywriting toe te passen, krijgen jouw landingspagina’s de juiste opzet voor een hoge positie in o.a. Google, waardoor je beter gevonden wordt. Verder zorgt je interim SEO-marketeer voor externe links naar jouw website met een linkbuilding strategie. Ook hierdoor scoort jouw website beter in de natuurlijke zoekresultaten. Het optimaliseren van een SEO-pagina kan op verschillende manieren:

  • Technische SEO: Wanneer een SEO-specialist zich richt op technische SEO, houdt dit in dat bijvoorbeeld de laadsnelheid van een website zo kort mogelijk is, dat het gebruik van HTML en CSS geen fouten bevat, dat de hosting van de website goed is, afbeeldingen niet een te groot bestandsformaat hebben en links correct zijn. De SEO-marketeer zorgt dat deze technische SEO-aspecten dus na verloop van tijd steeds geoptimaliseerd worden.

  • SEO Content: SEO-tekstschrijvers maken goede teksten met als doel om je website hoog in de organische zoekresultaten te krijgen. Het gaat er hierbij om dat de tekst op de website kwalitatief en relevant is. Heeft de webpagina H1 of H2? Klopt de structuur? Zijn de zoekwoorden relevant en terug te vinden in de tekst, titels en beschrijvingen?

  • Autoriteit ontwikkelen: een website kan door het plaatsen van externe links naar de website interessanter worden voor zoekmachines. Als een externe autoritaire pagina linkt naar jouw website, zorgt dit er daarom voor dat je website hoger scoort in de natuurlijke zoekresultaten.

interim SEO-specialist team

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Vragen over interim SEO specialisten

Een interim SEO-specialist is een tijdelijke professional die wordt ingehuurd om zoekmachineoptimalisatie (SEO) taken uit te voeren voor een beperkte periode. Ze helpen bij het verbeteren van de online vindbaarheid van een website door strategieën te ontwikkelen en implementeren om de rangschikking in zoekmachines te verhogen. Deze specialisten worden vaak ingeschakeld om piekdrukte, specifieke projecten of tijdelijke behoeften van een bedrijf aan te pakken.

Een interim SEO-specialist helpt je hoger te scoren in de natuurlijke zoekresultaten van o.a. Google. Zo wordt jouw website beter vindbaar en komen er meer bezoekers op je site.

Dit hangt af van de hoeveelheid kennis en ervaring die een SEO-specialist heeft. Gemiddeld ligt het salaris van een SEO-marketeer tussen de € 2.500 en € 4.200 bruto per maand.

Inhuren geeft je flexibiliteit en controle. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je de marketeer inhuurt en kunt gemakkelijk opschalen, afschalen of stoppen. Daarnaast scheelt het je een mogelijk lang wervingsproces. Inhouse inhuren is daarnaast vele malen voordeliger dan een online marketing bureau of freelancer inschakelen.

Wij bouwen graag aan vertrouwen door transparant te zijn. Bij Endeavour Heroes kun je al een SEO-specialist voor €55 per uur inhuren. Afhankelijk van het kennisniveau en ervaring loopt dit uurtarief maximaal op tot €65 per uur.

Het komt vaak voor dat je als bedrijf op dit moment de mankracht of kennis niet in huis hebt om de SEO taken af te krijgen. Meerdere redenen om een interim SEO-specialist in te huren kunnen zijn:

  • Je zit midden in de piekdrukte en er is behoefte aan extra mankracht
  • Er zijn specifieke SEO-projecten zoals een website migratie of herpositionering
  • Er is sprake van ziekte of verlof en daardoor kom je manuren te kort
  • Er heeft zich een Google-algoritme-update voorgedaan en je moet met spoed SEO-problemen herstellen zoals het verlies van verkeer.

Klaar om een interim SEO-specialist in te huren?

Ontmoet onze beschikbare heroes!

interim SEO-specialist Endeavour Heroes

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere diensten? Naast social media uitbesteden, kan je bij ons ook terecht voor andere online marketing specialismen. Zo kan je je eigen team samenstellen, of de juiste specialist vinden voor extra handjes of ter vervanging van een medewerker. 

Interim SEO-specialist worden?

Endeavour Heroes is altijd op zoek naar talentvolle marketeers. Heb je 1 – 5 jaar ervaring en wil je de volgende stap maken in jouw carrière als marketeer? Bekijk dan eens deze vacature voor een junior/medior content marketeer of deze vacature voor een copywriter. Heb je minder ervaring, maar wil je graag een vliegende start maken als inhouse SEO-marketeer? Misschien is ons online marketing traineeship dan wat voor jou.