Online marketeer inhuren?

Wil je snel een gekwalificeerde online marketeer inhuren? Dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Zo is freelance inhuren een optie. Maar wist je dat je ook een online marketeer kunt inhuren via een online marketing bureau?

Bij Endeavour Heroes huur je online marketeers in van het allerhoogste niveau. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam specialistische kennis of wil je online groeien? Heroes is the place to be voor flexibele inhuur van next-gen online marketeers. 

Puck - Endeavour Heroes

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom een online marketeer inhuren?

In de huidige markt zijn ervaren online marketeers schaars, waardoor zelf werven soms lang duurt. Het inhuren van online marketeers groeit daardoor in populariteit. Ook organisaties die tijdelijk ondersteuning zoeken op het gebied van online marketing kiezen vaak voor inhuur. Zo worden onze online marketeers vaak ingezet ter vervanging van zwangerschapsverlof of een langdurig zieke medewerker. 

Voordelen van een online marketing specialist inhuren

Snelheid is een van de meestgenoemde redenen voor het inhuren van een online marketeer. Bij Endeavour Heroes kan dit al binnen één dag. Verder vinden veel organisaties de flexibiliteit van inhuren prettig. Bij Endeavour Heroes houdt dit in dat je maandelijks kunt opschalen, afschalen of opzeggen. En klikt het nou echt heel goed? Dan kun je de online marketeer op termijn kosteloos overnemen. Ten slotte zijn de uurtarieven van een inhouse online marketeer lager dan die van een marketingbureau of freelance online marketeer. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.

Een online marketeer inhuren bij jou op locatie

Online marketeers van Endeavour Heroes werken bij jou in het team in plaats van op afstand, zoals een marketingbureau. Op deze manier blijven de communicatielijnen kort en wordt de online marketeer echt onderdeel van jouw team en organisatie. Hierdoor worden je marketingdoelen sneller behaald en houd je waardevolle bedrijfsdata binnen de veilige muren van jouw organisatie.

Online marketing specialist inhuren?

Ontmoet en vergelijk beschikbare Heroes.

Groep Heroes
Endeavour Group

Online marketeer inhuren bij Endeavour Heroes

Endeavour Heroes is the place to be voor flexibele inhuur van next-gen online marketeers. Je online marketeer krijgt maandelijks training door ervaren specialisten van digital agency Endeavour en schakelt voor strategische backup een senior online marketeer in. Je huurt bij ons naast allround online marketeers ook specialisten met kennis van bijvoorbeeld contentmarketing, SEO, online advertising, social media en design in.

Welke skills hebben online marketeers van Heroes?

Online marketeers van Endeavour Heroes hebben een brede basis in alle belangrijke facetten van online marketing. Zo kunnen ze je helpen met online advertising, contentmarketing, SEO en social media.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €75 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen van een inhouse online marketeer inhuren

  • Het geeft je controle. Je online marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.

  • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 

  • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.

  • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.

  • Je bespaart op je marketingbudet. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Online marketing uitbesteden

Hoe het werkt?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt maken we overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over online marketeers inhuren

Onze online marketeers worden ingehuurd door organisaties die minimaal twee dagen per week ondersteuning nodig hebben op het gebied van online marketing. Dit kan van korte duur zijn (bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof) of voor onbepaalde tijd. Onze online marketeers worden vaak ingeschakeld om wervingskosten en tijd te besparen, maar ook als er bijvoorbeeld specialistische kennis ontbreekt in het marketingteam.

Door een ervaren partij als Heroes in te schakelen, weet je zeker dat je nieuwe medewerker de skills heeft die je zoekt. Zo voorkom je een mismatch en dat bespaart tijd, geld en energie. Doordat je zelf niet hoeft te werven, is inhuren de snelste manier om aan gekwalificeerd personeel te komen. Daarnaast bespaar je op wervingskosten, pensioenkosten, vakantiegeld en andere personeelskosten zoals een laptop en administratiekosten.

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Op vakinhoudelijk niveau ontlasten we jou 100%. Wat je vraagstuk ook is, wij nemen het voor je uit handen. Natuurlijk houdt je hero je wel altijd op de hoogte van de vorderingen. Met ingewikkelde vragen kan je hero altijd terecht bij senior vakgenoten en specialisten binnen Endeavour. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. 

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.