Online marketeer inhuren?

Huur een online marketeer in vanaf twee dagen per week.

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom een online marketeer inhuren?

In de huidige markt zijn ervaren online marketeers een waardevolle en schaarse bron, wat kan leiden tot langdurige wervingstrajecten. Het inhuren van online marketeers wint daarom aan populariteit. Zelfs organisaties die tijdelijke ondersteuning nodig hebben op het gebied van online marketing geven steeds vaker de voorkeur aan inhuur. Onze online marketeers worden vaak ingeschakeld om zwangerschapsverlof of langdurige ziektevervanging te verzorgen.

Marketeers inhuren via Endeavour Heroes

Bij Endeavour Heroes kun je vertrouwen op de inhuur van online marketeers van het allerhoogste niveau. Of je nu tijdelijke extra ondersteuning nodig hebt, specialistische kennis mist binnen jouw marketingteam, of streeft naar online groei. Heroes is de ideale bestemming voor het flexibel inhuren van next-gen online marketeers.

Voordelen van een online marketeer inhuren

1. Directe beschikbaarheid en expertise

Het inhuren van een online marketing specialist kan een snelle oplossing bieden voor jouw marketingbehoeften. Bij Endeavour Heroes kun je direct toegang krijgen tot ervaren specialisten.

2. Flexibiliteit

Flexibiliteit is een andere aantrekkelijke eigenschap van inhuur. Bij Endeavour Heroes kun je maandelijks op- of afschalen, en als de samenwerking uitzonderlijk goed bevalt, is er zelfs de mogelijkheid om de specialist op termijn kosteloos over te nemen.

3. Kosteneffectief

De uurtarieven van een inhouse online marketing specialist liggen doorgaans lager dan die van marketingbureaus of freelance online marketeers. Hierdoor kun je flexibel inhuren zonder de kosten buiten proportie te laten groeien.

Online marketeer inhuren

Wat kost het inhuren van een online marketeer?

De kosten van reguliere media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. De Hero werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief tussen de €55 en €65 per uur, voor minimaal 2 dagen per week. De kosten zijn afhankelijk van de senioriteit en werkzaamheden. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is overname een mogelijkheid.

Een online marketeer inhuren bij jou op locatie

Bij Endeavour Heroes werken onze online marketeers direct binnen jouw organisatie in plaats van op afstand, zoals bij traditionele marketingbureaus. Dit brengt een paar voordelen met zich mee: 

  • Snellere realisatie van marketingdoelen: Doordat de online marketeer een onderdeel is van jouw team, kunnen marketingdoelen sneller worden behaald. Er is directe betrokkenheid bij strategische beslissingen en acties, wat resulteert in een efficiëntere samenwerking. 
 
  • Versterkte samenwerking: De online marketeer wordt echt een teamlid, wat de samenwerking en coördinatie tussen marketing en andere afdelingen bevordert. Denk aan kortere communicatielijnen en een marketeer die volledig in jouw team en bedrijfscultuur is geïntrigeerd.
 
  • Dataveiligheid: Jouw bedrijfsdata blijft binnen de veilige muren van jouw organisatie. Er is minder risico op datalekken omdat de online marketeer intern werkt en bekend is met jouw data- en beveiligingsprotocollen. 
 

Door een online marketeer in te huren die direct in jouw team op locatie werkt, profiteer je van een naadloze samenwerking en snellere resultaten, terwijl je tegelijkertijd de controle houdt over de veiligheid van bedrijfsinformatie.

online marketeer inhuren team

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Veelgestelde vragen over online marketeers

Een online marketeer helpt je met het behalen van betere online resultaten, zoals de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw organisatie. Door het brede karakter van dit beroep, kun je met een online marketeer alle kanten op wat betreft online. Het is daarom handig om verschillende soorten online marketeers met elk hun eigen specialisme in je team te hebben.

Online marketeers zijn werkzaam bij de meest uiteenlopende organisaties. Dit varieert van gespecialiseerde e-commerce bedrijven tot grote multinationals.

Dit hangt af van de hoeveelheid kennis en ervaring die een online marketeer heeft. Gemiddeld ligt het salaris van een online marketeer tussen de € 2.500 en € 4.200 bruto per maand.

Inhuren geeft je flexibiliteit en controle. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je de marketeer inhuurt en kunt gemakkelijk opschalen, afschalen of stoppen. Daarnaast scheelt het je een mogelijk lang wervingsproces. Inhouse inhuren is daarnaast vele malen voordeliger dan een online marketing bureau of freelancer inschakelen.

Klaar om een online marketeer in te huren?

Huur een van onze specialisten in vanaf twee dagen per week.

online marketeer inhuren Endeavour heroes

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Onze diensten

Benieuwd naar onze diensten? Naast een allround online marketeer kun je ook contentmarketeers, social media specialisten, SEO- of SEA specialisten of online advertising experts inhuren. Zo stel je een eigen team samen en vind je de juiste specialist voor extra handjes of ter vervanging van een medewerker.