Professioneel e-mail marketing bureau

Ben je op zoek naar een e-mail marketing bureau met expertise in e-mail marketing software en het opzetten van effectieve e-mailcampagnes? Bij Endeavour Heroes bieden we hoogwaardige e-mail marketingdiensten die jouw doelgroep écht aanspreken. 

Ons e-mail marketing bureau behoort tot het allerhoogste niveau in de branche. Of je nu tijdelijke ondersteuning nodig hebt, je marketingteam expertise mist op het gebied van e-mail marketing, of online wilt groeien. Bij Heroes ben je aan het juiste adres voor flexibele inhuur van next-gen e-mailmarketeers. Waarom Endeavour Heroes? Ontdek nu hoe wij je kunnen helpen met het optimaliseren van je e-mail marketingstrategie en het bereiken van je online doelen. 

Renee - Endeavour Heroes

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom een email marketing agency inschakelen?

Een gepersonaliseerde, visueel aantrekkelijke en krachtige e-mail, die precies biedt wat je klanten zoeken, is van onschatbare waarde. Zelfs in deze moderne tijd blijft e-mail een uiterst effectief middel in de marketingmix van bedrijven. Het grootste voordeel? Het is een direct communicatiekanaal naar je (potentiële) klanten, waarmee je langdurige merkloyaliteit kunt opbouwen.

Om echte resultaten te behalen, moeten e-mails op de juiste manier worden ingezet. Dit omvat het beheer van een solide klanten- en leadsdatabase, het gebruik van slimme e-mailmarketingsoftware, het implementeren van geautomatiseerde campagnes en het integreren van persoonlijke of dynamische content in je e-mails.

Ontbreekt het je marketingteam aan specialistische kennis op het gebied van e-mailmarketing of heb je niet voldoende capaciteit? Schakel onze e-mail marketing agency in om je e-mailmarketing strategisch te optimaliseren. Hiermee bereik je beter je doelgroep en genereer je meer conversies en online verkopen vanuit je e-mails.

Waarom zou je voor ons e-mail marketing bureau kiezen? Ontdek nu hoe we je kunnen helpen je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen.

Wat doet een email marketing bureau?

Een e-mail marketing bureau speelt een essentiële rol bij het verbeteren van je e-mailmarketingstrategie. We bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw e-mailcampagnes succesvol zijn. Enkele van de belangrijkste taken van een goede e-mail marketing bureau zijn onder andere:

 • Het ontwerpen van aantrekkelijke e-mailtemplates.
 • Het opzetten van effectieve e-mailcampagnes.
 • Het uitvoeren van A/B-testen om de prestaties te optimaliseren.
 • Het automatiseren van e-mail flows voor een gepersonaliseerde ervaring.
 • Het integreren van e-mailmarketing met je CRM of andere databases.
 • Het personaliseren van e-mails voor een betere klant engagement.
 • Het gebruik van dynamische content in e-mails.
 

Als jouw eigen marketingteam nog niet veel ervaring heeft met het opzetten van e-mailmarketing campagnes of als je moeite hebt om een ervaren e-mailmarketeer te vinden, kan het verstandig zijn om je e-mailmarketingactiviteiten uit te besteden aan een gespecialiseerd e-mail marketing bureau. Samenwerken met een dergelijk bureau geeft je toegang tot specialistische kennis, hoogwaardige e-mailmarketingsoftware en voortdurende optimalisatie door e-mailexperts, waardoor je het maximale uit dit marketingkanaal haalt.

Specialist inhuren via een email marketing agency

Endeavour Heroes is onderdeel van Endeavour, een full service digital bureau in Haarlem. Bij Endeavour Heroes verbinden we jouw organisatie met een ‘hero’ vanuit ons e-mailmarketing agency, die perfect aansluit bij jouw organisatie, team en doelen. Jouw hero werkt in jouw team, op afstand of op locatie. Wat zijn de voordelen voor jou? Je krijgt niet alleen een ervaren e-mailmarketeer aan boord, maar je profiteert ook van de uitgebreide kennis en kwaliteit van een bekroond e-mail marketing bureau.

Jouw marketeer ontvangt maandelijkse training van ervaren specialisten en kan voor strategische ondersteuning altijd rekenen op een senior expert. Naast e-mailmarketeers kun je bij Endeavour Heroes ook allround online marketeers, contentmarketeers, social media specialisten en online advertising experts inhuren.

Ontdek hoe Endeavour Heroes jouw organisatie kan helpen groeien met onze expertise in e-mail marketing. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Snel een e-mail marketing bureau inschakelen?

Een hero werkt bij jou in het team, maar blijft in dienst van Endeavour.

Groep Heroes
Endeavour Group

Waarom een e-mailmarketeer inhuren via Endeavour Heroes?

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Wat kost een email marketing bureau?

De kosten van een reguliere e-mail marketing bureau ligt meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. Je e-mail expert werkt bij jou in het team tegen een voordeling tarief. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is overname een optie.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €65 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen van een inhouse e-mail marketing bureau

 • Het geeft je controle. Je online marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.
 • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
 • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
 • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
 • Je bespaart op je marketingbudget. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Online marketing uitbesteden

De specialisten van Endeavour Heroes

De e-mailmarketeers van Endeavour Heroes hebben uitgebreide kennis van e-mailmarketing en een brede basis in alle andere belangrijke facetten van online marketing. Naast e-mailmarketeers vind je bij ons allround online marketeers en specialisten op het gebied van online advertising, contentmarketing en social media.

Hoe het werkt?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt maken we overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over e-mail marketing bureaus

Door e-mail slim in te zetten en je boodschap zo persoonlijk mogelijk te maken, kun je precies het juiste bericht versturen op het juiste moment. Dit zorgt voor meer conversies en online verkopen.

Het is interessant om een e-mail marketing bureau in te schakelen als je e-mail optimaal wil inzetten met als doel om meer omzet te genereren, maar jouw marketing team nog kennis mist rondom het juist inrichten van dit kanaal. Of wanneer jouw marketing team (tijdelijk) extra ondersteuning nodig heeft op dit gebied. 

Onze marketeers worden vaak ingeschakeld wanneer er specialistische kennis ontbreekt of om wervingskosten en tijd te besparen. Onze heroes worden ingehuurd door organisaties die minimaal twee dagen per week ondersteuning nodig hebben. Dit kan van korte duur zijn (bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof) of voor onbepaalde tijd.

Het grootste voordeel is dat je bij ons een e-mailmarketeer inhuurt die ‘inhouse’ bij je op kantoor werkt en je tegelijkertijd profiteert van de kennis van een ervaren e-mail marketing agency. Daarnaast bespaar je flink op je marketingbudget: de uurtarieven van Endeavour Heroes liggen namelijk vele malen lager dan die van reguliere e-mail marketing bureaus.

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, SEO, SEA, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.