Email marketing bureau nodig?

Een e-mail marketing bureau heeft kennis van e-mail marketing software en zet e-mailcampagnes op die jouw doelgroep aanspreken. Wist je dat je ook een e-mail marketeer kunt inhuren via een e-mail marketing bureau? 

Bij Endeavour Heroes huur je e-mail marketeers in van het allerhoogste niveau. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam kennis over e-mail marketing of wil je online groeien? Heroes is the place to be voor flexibele inhuur van next-gen e-mail marketeers. 

online marketeer Mervyn

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom een email marketing agency inschakelen?

Een gepersonaliseerde, visueel sterke en krachtige e-mail, met precies dat wat je klant al zocht? Dat is goud waard! E-mail is ook vandaag de dag nog een zeer effectief middel in de marketingmix van bedrijven. Met als grootste voordeel: het is een direct kanaal naar je (potentiële) klanten toe waarmee je ze voor de lange termijn aan je merk verbindt.

Maar om goede resultaten te behalen, moeten e-mails wel op de juiste manier worden ingezet. Dit gaat gepaard met een goede database van klanten en leads, slimme e-mail marketing software, geautomatiseerde campagnes en persoonlijke of dynamische content in je mails.

Mist je marketingteam specialistische kennis rondom e-mail of heb je niet genoeg capaciteit? Schakel een email marketing bureau in om je e-mailmarketing slim in te richten en genereer in no time meer conversies en online sales vanuit je e-mails.

Wat doet een email marketing bureau?

Een e-mail marketing bureau helpt je met het maken van e-mail templates, het opzetten van campagnes, A/B testen, het automatiseren middels flows, het linken met je CRM of andere database, het personaliseren van je e-mails en het inzetten van dynamische content in je mailings. 

Wanneer je eigen marketing team (nog) weinig weet over het juist inrichten van e-mailmarketing of je moeite hebt met het vinden van een ervaren e-mailmarketeer, is het raadzaam om je e-mailmarketing uit te besteden. Door samen te werken met een e-mailmarketing bureau profiteer je van specialistische kennis, hoogwaardige e-mailsoftware en continue optimalisaties door e-mail experts, waardoor je veel meer uit dit kanaal haalt.

Specialist inhuren via een email marketing agency

Endeavour Heroes is onderdeel van Endeavour, dé digital marketing agency van Haarlem. Bij Endeavour Heroes word je gekoppeld aan een e-mailmarketeer die past bij jouw organisatie, team en doelen. Je hero werkt bij jou in het team, remote of op locatie. De voordelen voor jou? Je hebt een ervaren e-mailmarketeer in huis én je profiteert van de kennis en kwaliteit van een prijswinnend online marketing bureau. 

Jouw marketeer krijgt maandelijks training door ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior expert in. Naast e-mailmarketeers kun je bij Endeavour Heroes ook allround online marketeers, contentmarketeers, social media specialisten of online advertising experts inhuren. 

Snel een e-mail marketing bureau inschakelen?

Een hero werkt bij jou in het team, maar blijft in dienst van Endeavour.

Groep Heroes

Waarom een e-mailmarketeer inhuren via een bureau?

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Wat kost een email marketing bureau?

De kosten van een reguliere e-mail marketing agency ligt meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. Je e-mail expert werkt bij jou in het team tegen een voordeling tarief. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is kosteloos overnemen een optie.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €65 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen van een inhouse e-mail marketing bureau

  • Het geeft je controle. Je online marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.
  • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
  • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
  • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
  • Je bespaart op je marketingbudget. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Online marketing uitbesteden

De specialisten van Endeavour Heroes

De e-mailmarketeers van Endeavour Heroes hebben uitgebreide kennis van e-mailmarketing en een brede basis in alle andere belangrijke facetten van online marketing. Naast e-mailmarketeers vind je bij ons allround online marketeers en specialisten op het gebied van online advertising, contentmarketing en social media.

Hoe werkt het?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt, maken we de overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen het online marketing bureau Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over e-mail marketing bureaus

Door e-mail slim in te zetten en je boodschap zo persoonlijk mogelijk te maken, kun je precies het juiste bericht versturen op het juiste moment. Dit zorgt voor meer conversies en online verkopen.

Het is interessant om een e-mail marketing bureau in te schakelen als je e-mail optimaal wil inzetten met als doel om meer omzet te genereren, maar jouw marketing team nog kennis mist rondom het juist inrichten van dit kanaal. Of wanneer jouw marketing team (tijdelijk) extra ondersteuning nodig heeft op dit gebied. 

Onze marketeers worden vaak ingeschakeld wanneer er specialistische kennis ontbreekt of om wervingskosten en tijd te besparen. Onze heroes worden ingehuurd door organisaties die minimaal twee dagen per week ondersteuning nodig hebben. Dit kan van korte duur zijn (bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof) of voor onbepaalde tijd.

Het grootste voordeel is dat je bij ons een e-mailmarketeer inhuurt die ‘inhouse’ bij je op kantoor werkt en je tegelijkertijd profiteert van de kennis van een ervaren e-mail marketing agency. Daarnaast bespaar je flink op je marketingbudget: de uurtarieven van Endeavour Heroes liggen namelijk vele malen lager dan die van reguliere e-mail marketing bureaus.

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, SEO, SEA, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.