Professioneel e-mail marketing bureau

Next-gen e-mail marketing bureau

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom een email marketing agency inschakelen?

Een gepersonaliseerde, visueel aantrekkelijke en doelgerichte e-mail,  is van onschatbare waarde. E-mail is en blijft een uiterst effectief middel in de marketingmix van bedrijven. Om goede resultaten te behalen, moeten e-mails op de juiste manier worden ingezet. Dit omvat het beheer van een solide klanten- en leadsdatabase, het gebruik van e-mailmarketingsoftware, het bedenken en uitvoeren van geautomatiseerde e-mail campagnes en het integreren van persoonlijke en dynamische content in je e-mails. Er is dus veel expertise nodig. Door een e-mail marketing agency in te schakelen weet je zeker dat je alles uit e-mailmarketing haalt. Daarnaast meet en rapporteert een goede e-mail agency altijd de resultaten. Zo weet je zeker dat elke uitgegeven euro, goed besteed wordt.  

Wat doet een email marketing bureau?

Een e-mail marketing bureau speelt een essentiële rol bij het verbeteren van je e-mailmarketingstrategie. We bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw e-mailcampagnes succesvol zijn. Enkele van de belangrijkste taken van een goede e-mail marketing bureau zijn onder andere:

 • Bedenkt effectieve e-mailcampagnes.
 • Ontwerpt aantrekkelijke e-mail templates.
 • Optimaliseert door middel van van A/B-testen.
 • Automatiseert e-mail flows voor een gepersonaliseerde ervaring.
 • Integreert e-mailmarketing met je CRM of andere databases.
 • Personaliseert je e-mails voor een betere klant engagement.
 • Rapporteert de resultaten op transparante wijze.
 

Als jouw eigen marketingteam nog niet veel ervaring heeft met het opzetten van e-mailmarketing campagnes of als je moeite hebt om een ervaren e-mailmarketeer te vinden, kan het verstandig zijn om je e-mailmarketingactiviteiten uit te besteden aan een gespecialiseerd e-mail bureau. Samenwerken met een dergelijk bureau geeft je toegang tot specialistische kennis, hoogwaardige e-mailmarketingsoftware en voortdurende optimalisatie door experts, waardoor je het maximale uit dit marketingkanaal haalt.

Voordelen van een e-mail marketing bureau

1. Expertise en ervaring

Door een e-mail marketing bureau in te schakelen, profiteer je van hun expertise en ervaring. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, best practices en effectieve strategieën om jouw doelgroep op de juiste manier te bereiken met e-mail.

2. Tijdsbesparing

Het bedenken van succesvolle strategieën en het implementeren daarvan kan erg tijdrovend zijn. Door dit uit te besteden aan een email bureau dat hier gespecialiseerd in is, kun je je focussen op andere belangrijke aspecten binnen je bedrijf.

3. Technische ondersteuning

E-mail software en tools kunnen erg ingewikkeld zijn. Daarnaast moet er een koppeling gemaakt worden met je CRM systeem en is er kennis nodig over het automatiseren van e-mails. Door met een e-mail bedrijf samen te werken, wordt dit voor jou geregeld en kan je direct aan de slag. 

4. Analyse & rapportage

Een ander voordeel van een e-mail marketing bureau inhuren is dat je regelmatig gedetailleerde rapporten ontvangt over de prestaties van jouw campagnes. Dit helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen voor toekomstige strategieën.

5. Kostenbesparing

Hoewel het inhuren van een e-mail marketing bedrijf een investering is, kan het op de lange termijn juist kostenbesparend zijn. Je bespaart op salarissen, training, systemen en tools die nodig zijn om een effectieve strategie te implementeren.

email marketing bureau haarlem

Hoe duur is een email marketing bureau?

De kosten van een reguliere e-mail marketing bureau ligt meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. De Hero werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief tussen de €55 en €65 per uur, voor minimaal 2 dagen per week. De kosten zijn afhankelijk van de senioriteit en werkzaamheden. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is overname een mogelijkheid.

E-mail marketing bureau Endeavour Heroes inschakelen

Wij koppelen je aan een één van onze marketeers, ook wel Hero genoemd, die perfect aansluit bij jouw doelen, team en organisatie. De Hero is in dienst bij ons, maar onderdeel van jouw team. Zo profiteer jij van alle voordelen van inhouse inhuren. De marketeer kan zowel op locatie als op afstand werken, ontvangt maandelijks training van ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior in. En dit is gewoon part of the deal.

 • Jij krijgt controle. De Hero werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel emailmarketingbureau, op afstand. 
 • Jij krijgt zekerheid. De Hero is uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
 • Jij krijgt flexibiliteit. Je bepaalt zelf hoe lang je de marketeer nodig heb en kunt maandelijks opzeggen.
 • Jij krijgt ervaring. Onze Heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
 • Jij bespaart op je marketingbudget. Onze uurtarieven zijn lager dan die van de meeste e-mail bedrijven of freelancers. 
e-mail marketing bureau

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Veelgestelde vragen over e-mail marketing bureaus in Nederland

E-mail marketing is een effectieve en relatief voordelige vorm van online marketing waarbij e-mails worden verzonden om producten, diensten en informatie onder de aandacht te brengen. Dit kan je inzetten om je doelgroep te bereiken, conversies te genereren en verkeer naar je website te leiden. E-mail marketing omvat diverse onderdelen zoals e-mail campagnes, e-mail flows, doelgroep segmentatie, gepersonaliseerde content, CTA’s, tracking, optimalisatie, A/B testen en automatisering. 

E-mail marketing is ontzettend effectief. Door e-mail slim in te zetten en je boodschap zo persoonlijk mogelijk te maken, kun je precies het juiste bericht versturen op het juiste moment. Dit zorgt voor meer conversies en online verkopen. Daarnaast is e-mailmarketing een relatief goedkope vorm van online marketing en kan er een logische flow opgezet worden om de juiste personen op het juiste moment met de juiste content te bereiken. 

Het is interessant om een externe e-mail marketing bureau in te huren als jouw marketing team e-mail expertise mist, je geen online marketing team hebt, of wanneer jouw marketing team (tijdelijk) extra ondersteuning nodig heeft op dit gebied. Onze marketeers worden vaak ingeschakeld wanneer er specialistische kennis ontbreekt of om wervingskosten en tijd te besparen. De Heroes worden ingehuurd door organisaties die minimaal twee dagen per week ondersteuning nodig hebben. Dit kan van korte duur zijn (bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof) of voor onbepaalde tijd.

Bij het kiezen van een e-mailmarketing bureau is het belangrijk om op een aantal punten te letten:

 • Check voor welke klanten ze in het verled.en hebben gewerkt
 • Lees de reviews van (voormalige) klanten.
 • Vergelijk tarieven met andere email marketing bedrijven in Nederland.
 • Hoe flexibel is het bureau? Kan je makkelijk op- en afschalen, het contract stopzetten of pauzeren? 
 • Hoe rapporteert en meet het bureau de resultaten van de campagnes?
 • Vraag in het gesprek naar de punten die zij belangrijk vinden in een samenwerking.
 • Ga bij jezelf na of dit overeenkomt met jouw manier van werken en bedrijfssfeer. 
 • Volg je gevoel. Je weet vaak direct of er een juiste klik is of niet.

 

zorg ervoor dat ze begrijpen wat je wilt bereiken met e-mailmarketing. Een bureau dat past bij je doelen en visie is essentieel voor succes.

 

A/B-testen in e-mailmarketing is een methode om de prestaties van twee verschillende versies van een e-mail te vergelijken. Deze versies kunnen variëren in elementen zoals de onderwerpregel, de inhoud, afbeeldingen, CTA-knoppen en meer. Door te meten welke versie beter presteert in termen van open- en klikfrequenties, kun je je e-mailcampagnes optimaliseren voor betere resultaten. Een professioneel e-mail marketing bureau weet hoe je succesvol een A/B test opzet.

 

Snel een e-mail marketing bureau inhuren?

Een hero werkt bij jou in het team, maar blijft in dienst van Endeavour.

email marketing agency

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere diensten? Naast dat wij een e-mailmarketing bureau zijn, kan je bij ons ook terecht voor andere online marketing specialismen. Zo kan je je eigen team samenstellen, of de juiste specialist vinden voor extra handjes of ter vervanging van een medewerker.