Op zoek naar een copywriter?

Huur een copywriter in vanaf twee dagen per week.

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Overweeg jij een copywriter in te huren?

Ben je op zoek naar een ervaren copywriter om jouw boodschap krachtig te communiceren en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bij Endeavour Heroes begrijpen we de kracht van woorden en de impact die doelgerichte content kan hebben. Als je een copywriter wilt inhuren die je helpt opvallen en conversies genereren, ben je op de juiste plek.

De voordelen

1. Maatwerk voor jouw business

Onze copywriters begrijpen dat elk bedrijf uniek is. We passen onze aanpak aan om jouw specifieke doelen en doelgroep te bereiken. Of je nu informatieve blogs, overtuigende advertenties of boeiende webteksten nodig hebt, we zorgen voor content die op maat gemaakt is voor jou.

2. Resultaatgericht

We hebben een hoop bedrijven al geholpen in het verleden. Onze content heeft geholpen om conversies te verhogen, SEO-rankings te verbeteren en merken te versterken. We zijn gretig om jouw doelen te bereiken en meetbare resultaten te leveren.

3. Creativiteit en originaliteit

Onze copywriters zijn meesters in het vinden van creatieve invalshoeken en het leveren van originele, pakkende content. We laten je merk opvallen en trekken de aandacht van je doelgroep. Met storytelling geven we extra kracht mee aan de teksten.

4. Tijdige levering

We begrijpen het belang van tijdige levering. Je kunt erop vertrouwen dat we deadlines respecteren en projecten op schema houden.

5. Support van Endeavour Group

Met ons overkoepelende Endeavour Group als een befaamde marketing agency in Haarlem kunnen onze Heroes altijd om assistentie vragen. Daardoor blijft geen enkele vraag onbeantwoord.

Copywriter inhuren

Wat kost het inhuren van een copywriter?

De kosten van reguliere media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. De Hero werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief tussen de €55 en €65 per uur, voor minimaal 2 dagen per week. De kosten zijn afhankelijk van de senioriteit en werkzaamheden. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is overname een mogelijkheid.

Waarom inhuren via Endeavour Heroes?

Wij koppelen je aan een interim online marketeer die perfect aansluit bij jouw doelen en organisatie. De marketeer is in dienst bij ons, maar onderdeel van jouw team. Zo profiteer jij van alle voordelen van inhouse inhuren. De Hero kan op locatie en op afstand werken, ontvangt maandelijks training van ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior in. En dit is gewoon part of the deal.

  • Jij krijgt controle. De Hero werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel marketingbureau, op afstand. 
  • Jij krijgt zekerheid. De Hero is uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
  • Jij krijgt flexibiliteit. Je bepaalt zelf hoe lang je de marketeer nodig heb en kunt maandelijks opzeggen.
  • Jij krijgt ervaring. Onze Heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
  • Jij bespaart op je marketingbudget. Onze tarieven zijn lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. 
Maartje allround marketeer

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Veelgestelde vragen over copywriters

 

Een copywriter is verantwoordelijk voor het schrijven van tekstuele content die aantrekkelijk en overtuigend is. Dit kan variëren van webteksten, advertenties, blogberichten tot productbeschrijvingen. Het doel is om de aandacht van de doelgroep te trekken en hen tot actie aan te zetten.

De kosten variëren afhankelijk van het project, de complexiteit en de ervaring van de copywriter. Bij Endeavour Heroes bieden we concurrerende tarieven en maatwerkoplossingen die passen bij jouw budget.

Het proces is eenvoudig. Neem contact met ons op en bespreek je behoeften. We zullen een op maat gemaakte strategie ontwikkelen en aan de slag gaan met het creëren van content die aan jouw doelstellingen voldoet.

Endeavour Heroes combineert ervaring, creativiteit en resultaatgerichtheid om jouw bedrijf te laten groeien. Ons team is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte content die de aandacht trekt en conversies genereert.

Bij Endeavour Heroes begrijpen we de kracht van effectieve copywriting en zijn we klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Wil je een copywriter inhuren die het verschil maakt? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Klaar om een copywriter in te huren?

Ontmoet onze beschikbaar Heroes! 

Copywriter inhuren Endeavour Heroes

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere diensten? Naast social media uitbesteden, kan je bij ons ook terecht voor andere online marketing specialismen. Zo kan je je eigen team samenstellen, of de juiste specialist vinden voor extra handjes of ter vervanging van een medewerker.