Conversieoptimalisatie specialist of nodig?

Huur een CRO-specialist in vanaf twee dagen per week.

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Conversieoptimalisatie specialist inhuren

Bij Endeavour Heroes huur je een conversieratio-specialist in van het allerhoogste niveau. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam kennis over CRO of wil je online groei bereiken? Heroes is the place to be voor flexibele inhuur van next-gen CRO-specialisten. Je inhouse CRO-specialist krijgt training door ervaren marketeers van digital agency Endeavour en schakelt voor strategische backup een senior specialist in. Je vindt bij ons naast CRO-specialisten ook marketeers met kennis van bijvoorbeeld contentmarketing, social media, SEA en e-mailmarketing.

Wat is een CRO-specialist?

Een CRO-specialist is een online expert die zich bezighoudt met het verhogen van conversies via jouw website of platform: conversion rate optimization. De CRO-specialist doet dit door middel van testen, testen en nog eens testen. Alle aanpassingen en verbeteringen die gedaan kunnen worden om de klantreis te optimaliseren. Het einddoel: meer bezoekers laten converteren ofwel aankopen laten doen.

Voordelen van conversie-optimalisatie uitbesteden

1. Expertise en ervaring

Door conversieoptimalisatie uit te besteden aan professionals, profiteer je van hun expertise en ervaring. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en effectieve strategieën om jouw bezoekers te laten converteren.

2. Tijdsbesparing

Optimaliseren kan tijdrovend zijn. Door conversieoptimalisatie uit te besteden, kun jij je focussen op andere belangrijke aspecten binnen je bedrijf.

3. Analyse & rapportage

Een ander voordeel van uitbesteden is dat je regelmatig gedetailleerde rapporten ontvangt over de verbeteringen van jouw online conversies. Dit helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen voor toekomstige strategieën.

4. Kostenbesparing

Hoewel conversieoptimalisatie uitbesteden een investering is, kan het op de lange termijn kostenbesparend zijn. Je bespaart namelijk op salarissen, training en tools die nodig zijn.

Conversieoptimalisatie specialist

Wat kost het inhuren van een conversieoptimalisatie specialist?

De kosten van reguliere media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. De Hero werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief tussen de €55 en €65 per uur, voor minimaal 2 dagen per week. De kosten zijn afhankelijk van de senioriteit en werkzaamheden. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is overname een mogelijkheid.

Hoe onze conversie-optimalisatie specialisten te werk gaan

Een conversieoptimalisatie specialist begrijpt de nuances van jouw website en jouw doelgroep. Onze CRO-specialisten volgen een gestructureerde aanpak om jouw conversies te optimaliseren:

  • Grondige analyse. Onze eerste stap is het grondig analyseren van jouw website en doelgroep. We gebruiken geavanceerde tools om het gedrag van jouw bezoekers te begrijpen, inclusief waar ze vastlopen en waar kansen voor verbetering liggen.
 
  • Doelstellingen en strategie. Na de analyse stellen we duidelijke doelstellingen op die passen bij jouw bedrijfsdoelen. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie om deze doelen te bereiken, met inbegrip van A/B-testen, gebruikerservaringoptimalisatie en contentverbeteringen.
 
  • Implementatie. Onze CRO-specialisten voeren de geplande optimalisaties uit op jouw website. Dit kan inhouden dat we de lay-out aanpassen, nieuwe call-to-action knoppen implementeren, de inhoud verbeteren en nog veel meer.
 
  • Monitoring en aanpassing. Het werk stopt niet na de implementatie. We monitoren voortdurend de prestaties van jouw website en gebruiken gegevens om aanpassingen aan te brengen om de conversies verder te verbeteren. Onze aanpak is flexibel en past zich aan veranderende marktomstandigheden aan.
 
  • Rapportage. We voorzien je regelmatig van gedetailleerde rapporten over de voortgang en de behaalde resultaten, zodat je precies kunt zien hoe onze inspanningen jouw conversies beïnvloeden.
Conversieoptimalisatie specialist team

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Veelgestelde vragen over CRO-specialisten

Een CRO-specialist verschilt van andere digitale marketingexperts doordat hij/zij zich specifiek richt op het optimaliseren van conversies. Terwijl andere digitale marketingexperts zich kunnen concentreren op bredere marketingaspecten zoals SEO, betaalde advertenties en sociale media, legt een CRO-specialist de nadruk op het maximaliseren van het aantal websitebezoekers dat daadwerkelijk actie onderneemt, zoals het doen van aankopen of het invullen van formulieren.

Een CRO-specialist moet beschikken over een combinatie van analytische, technische en creatieve vaardigheden. Enkele belangrijke vaardigheden zijn gegevensanalyse, A/B-testen, kennis van gebruikerservaring (UX), begrip van webdesign en content optimalisatie, en de mogelijkheid om strategische verbeteringen voor conversie te identificeren en implementeren.

Succesverhalen van CRO-specialisten omvatten vaak aanzienlijke stijgingen in conversiepercentages voor websites. Bijvoorbeeld, het optimaliseren van een productpagina kan leiden tot een 20% toename in het aantal aankopen. Een ander voorbeeld is het verbeteren van het inschrijvingsproces voor nieuwsbrieven, wat kan leiden tot een 30% stijging in het aantal aanmeldingen.

Om de juiste CRO-specialist te vinden, kun je  beginnen met het zoeken naar professionals met ervaring in conversieoptimalisatie en een bewezen staat van dienst. Vraag om referenties en bekijk portfolio’s. Het is ook belangrijk om te communiceren over uw specifieke doelen en behoeften om ervoor te zorgen dat de specialist bij uw bedrijf past.

De kosten voor het inhuren van een CRO-specialist kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van uw project en de ervaring van de specialist. Sommige CRO-specialisten werken op uurbasis, terwijl anderen projectprijzen hanteren. Het is belangrijk om de tarieven en verwachte resultaten te bespreken voordat je een specialist inhuurt, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten. Het is echter vaak een investering die zichzelf terugbetaalt door verbeterde conversies en omzetgroei.

Klaar om een CRO-specialist in te huren?

Huur een specialist in vanaf twee dagen per week.

Conversieoptimalisatie specialist team Endeavour Heroes

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere diensten? Naast social media uitbesteden, kan je bij ons ook terecht voor andere online marketing specialismen. Zo kan je je eigen team samenstellen, of de juiste specialist vinden voor extra handjes of ter vervanging van een medewerker. 

Word een conversieoptimalisatie specialist bij Endeavour Heroes

Als je een getalenteerde marketeer bent met 1-5 jaar ervaring en de volgende stap wilt zetten in je carrière, bekijk dan onze vacatures voor een junior/medior conversie-optimalisatie specialist. Als je minder ervaring hebt maar toch een vliegende start wilt maken als CRO expert, overweeg dan ons online marketing traineeship.

Competenties van onze heroes

Onze online marketeers bij Endeavour Heroes hebben een brede expertise in alle belangrijke facetten van online marketing, waaronder online adverteren, contentmarketing, SEO en social media. Daarnaast:

  • Effectieve communicatie, zowel intern als extern, is cruciaal voor samenwerking en klantrelaties.
  • Een goede conversieratio specialist begrijpt de doelstellingen van de klant en past de strategie daarop aan.
  • Analytisch denken stelt hen in staat gegevens te analyseren, trends te herkennen en strategische beslissingen te nemen.