Content marketing bureau nodig?

Een content marketing bureau maakt online content voor jouw merk. Denk hierbij aan webteksten en e-mails, maar ook aan social media posts en bijvoorbeeld digitale brochures. Met content van topkwaliteit trekt jouw merk de juiste doelgroep aan.

Bij Endeavour Heroes huur je content marketeers in van het allerhoogste niveau. Endeavour Heroes is onderdeel van Endeavour; hét digital marketing agency van Haarlem. Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig, mist je marketingteam kennis over content marketing of wil je online groeien? Heroes is the place to be voor flexibele inhuur van next-gen content marketeers. 

online marketeer Mervyn

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom een content marketing bureau?

Vaak weten organisaties wel wat hun doelgroep aanspreekt en waar ze content over moeten maken, maar missen ze de tijd of kennis om die inspirerende content te maken. Of weten ze niet precies hoe ze welke content op welk moment bij de doelgroep kunnen brengen.

Mist je marketingteam kennis rondom contentmarketing of beschik je niet over genoeg capaciteit om content te creëren? Schakel een content marketeer in via een content marketing bureau in en genereer in no time meer engagement, conversies en online sales.

Expertise van een content marketing agency

Een contentmarketeer of content marketing bureau helpt je met het opzetten van een contentstrategie, het creëren van pillar pages en topic clusters (wat super goed is voor je SEO), het schrijven van blogs of whitepapers en het creëren van verschillende content voor elke fase in de marketingfunnel. 

Wanneer je zelf de kennis niet in huis hebt, een klein marketing team hebt of moeite hebt met het werven van een contentspecialist, is het raadzaam om je content marketing uit te besteden. Door samen te werken met een content marketing agency profiteer je van de kennis van experts, werk je vooruit middels een contentplanning, verspreid je inspirerende en converterende content en behaal je meer kwalitatieve website traffic en online leads. 

Contentmarketeer inhuren via een bureau

Endeavour Heroes is onderdeel van Endeavour, dé digital marketing agency van Haarlem. Endeavour Heroes koppelt je aan een contentmarketeer die past bij jouw doelen, team en organisatie. Je hero werkt bij jou in het team, remote of op locatie. Je hebt er hierdoor een contentmarketeer bij én maakt gebruik van de kennis van een prijswinnend marketing bureau. 

Je marketeer krijgt maandelijks training door ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior expert in. Je kunt bij Endeavour Heroes naast contentmarketeers ook allround online marketeers, SEO-specialisten, social media specialisten of online advertising experts inhuren. 

Snel een content bureau inschakelen?

Een hero werkt bij jou in het team, maar blijft in dienst van Endeavour.

Groep Heroes

Waarom een contentmarketeer inhuren via een bureau?

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Wat kost inhuren via een content bureau?

De kosten van reguliere content marketing bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het content marketing bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. Je contentmarketeer werkt bij jou in het team. Je huurt bij Heroes een contentmarketeer in vanaf €55 per uur en je betaalt alleen de uren die daadwerkelijk aan jouw opdracht worden besteed. 

Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is kosteloos overnemen een optie.

Waarom Endeavour Heroes?

Tarieven

Vanaf 2 dagen per week

€55 — €65 per uur

Ex. BTW en reiskosten

Geen doorbetaling bij ziekte, vakantie en trainingsdagen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Voordelen van een inhouse content marketeer

  • Het geeft je controle. Je online marketeer werkt bij jou in het team en niet, zoals een traditioneel marketingbureau, op afstand. Zo houd je de communicatielijnen kort en je waardevolle bedrijfsdata binnen de muren van jouw organisatie.
  • Het geeft je zekerheid. Je online marketeer is namelijk uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
  • Het geeft je flexibiliteit. Je bepaalt namelijk zelf hoe lang je de online marketeer nodig hebt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen als je dat wilt.
  • Je krijgt iemand met ervaring. Onze heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
  • Je bespaart op je marketingbudget. De uurtarieven van een inhouse online specialist zijn vele malen lager dan die van de meeste marketingbureaus of freelancers. Zo huur je flexibel in, maar houd je de kosten binnen de perken.
Mervyn - advertising specialist - Endeavour Heroes

De specialisten van Endeavour Heroes

Contentmarketeers van Endeavour Heroes hebben uitgebreide kennis van contentcreatie en copywriting en hebben daarnaast een brede basis in alle andere belangrijke facetten van online marketing. Naast contentmarketeers vind je bij ons allround online marketeers en specialisten op het gebied van online advertising, SEA, SEO en social media.

Hoe werkt het?

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet je hero hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende hero(es) toe. Ben jij net zo enthousiast over hen als zij over jouw organisatie en opdracht? Dan plannen we een kennismaking in. Als ook deze succesvol verloopt, maken we de overeenkomst in orde en kan je hero direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt. Daarna plannen we in overleg met jou evaluatiemomenten in. Ondertussen staat je hero continu in verbinding met een van onze senior specialisten, die meekijkt en bijstuurt waar nodig.

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de specialisten binnen het online marketing bureau Endeavour. Met meer dan 200 digital professionals in online marketing, creatie en web development blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Vragen over content marketing bureaus

Content marketing is een marketing techniek waarbij het creëren en verspreiden van relevante en waardevolle content centraal staat om zo een specifieke doelgroep aan te trekken. 

Ze zeg weleens: content is king. En dat is ook zo! Met goede, relevante en waardevolle content die op het juiste moment aan je doelgroep getoond wordt, behaal je meer conversies, online sales en verhoog je je omzet. 

Het is interessant om een content marketing bureau in te schakelen als je meer en betere content wil creëren, maar je hier nog niet alle kennis, middelen of marketeers voor in huis hebt. 

Onze heroes worden ingehuurd door organisaties die minimaal twee dagen per week ondersteuning nodig hebben voor content marketing. Dit kan van korte duur zijn (bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof) of voor onbepaalde tijd.

Het voordeel is dat je bij ons een contentmarketeer inhuurt bij jou in je team komt werken. Tegelijkertijd profiteer je nog steeds van de kennis van een content marketing bureau. En dat allemaal voor een lager tarief. De uurtarieven van Endeavour Heroes liggen namelijk vele malen lager dan die van reguliere content bureaus.

Heroes is onderdeel van Endeavour: dé digital marketing agency van Haarlem. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, SEA, SEO, copywriting, design en e-mailmarketing, is er altijd wel een specialist die je hero kan raadplegen indien nodig. Daarnaast nemen de senior specialisten van Endeavour een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. 

Met digital agency Endeavour als thuisbasis is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat en vooral wie er nodig is om specifieke doelen te behalen. En natuurlijk luisteren we goed naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Welke skillset en welk ervaringsniveau moet je hero hebben? Wat is de cultuur binnen je organisatie? En welke hero past daar het beste bij? Waar mogelijk stellen we meer dan één kandidaat aan je voor.

Dit komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het toch niet gaat zoals verwacht. Mocht dit onverhoopt gebeuren dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging. Opzeggen kan ook: we hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn.

Endeavour Heroes hanteert een minimale looptijd van twee maanden. Hierna geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.