Op zoek naar een content marketing bureau?

Maak kennis met Endeavour Heroes

Trotse leverancier van o.a.:

c. Endeavour Heroes

Waarom een content marketing bureau inschakelen?

Om alles uit content marketing te halen, is het ontzettend belangrijk om je doelgroep goed te kennen. Het goed begrijpen van je doelgroep en vervolgens aansprekende content creëren is cruciaal. Het ontbreekt bij veel bedrijven echter vaak aan tijd en expertise om dit op de juiste manier te doen. Als je marketingteam deze vaardigheden mist of capaciteitsproblemen heeft, is samenwerken met een content marketing bureau een slimme zet. Voorbeelden van redenen waarom je een content marketing bureau inhuurt zijn:

 1. Behoefte aan expertise: Een content marketing bureau biedt toegang tot een team van experts met diverse vaardigheden, van strategie tot creatie en distributie, zodat je de best mogelijke content kunt leveren.

 2. Tijdsbesparing: Het uitbesteden van contentmarketing bespaart waardevolle tijd, zodat je je kunt richten op kernactiviteiten. Een ervaren content bureau heeft daarnaast minder tijd nodig dan iemand die geen of weinig ervaring heeft.

 3. Diverse vormen van content: Goede content marketing bureaus denken aan verschillende vormen van content naast alleen afbeeldingen en tekst.  Denk aan blogs, whitepapers, podcasts, video’s, webinars en sociale media posts. 

 4. Funnelspecifieke content: Een content bedrijf begrijpt het belang van content die elke fase van de marketingfunnel bedient, van aandacht trekken tot engagement creëren en conversies stimuleren.

Kortom, als je team expertise of tijd mist of te klein is, is samenwerken met een content marketing bureau een slimme zet. Het stelt je in staat om hoogwaardige content te creëren, je contentstrategie te verbeteren, en meer websiteverkeer, interactie en leads te genereren.

 

Content marketing bureau in Haarlem

Ben je op zoek naar een goede content marketing bureau in Haarlem? Het hoofdkantoor van Endeavour Heroes is gelegen in het prachtige Haarlem.  Betekent dit dat jouw bedrijf gevestigd moet zijn in Haarlem? Nee, zeker niet. Wij werken ook voor bedrijven buiten Haarlem. Denk bijvoorbeeld aan de regio’s rondom Amsterdam, Den Haag of Utrecht. Onze specialisten kunnen bij jou op locatie of op afstand werken. Meer weten over onze werkwijze? Scrol naar beneden voor meer informatie.

Voordelen van een content marketing bureau inhuren

1. Expertise en ervaring

Door een content marketing bureau in te huren, profiteer je van hun expertise en ervaring. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, tools en effectieve strategieën om jouw doelgroep op het juiste moment te bereiken met de juiste content

2. Tijdsbesparing

Het creëren van kwalitatieve content kan erg tijdrovend zijn. Door een extern content bedrijf in te schakelen, kun je je focussen op andere belangrijke aspecten binnen je bedrijf.

3. Constistente content

Herkenbare, consistente en kwalitatieve content zijn essentieel voor online succes. Een gespecialiseerd content bureau zorgt voor een continue stroom aan nieuwe en boeiende content die passen bij jouw doelgroep.

4. Analyse & rapportage

Een ander voordeel van gespecialiseerde content marketing bedrijven is dat je gedetailleerde rapporten ontvangt over de prestaties van jouw content. Dit helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen voor toekomstige strategieën.

5. Kostenbesparing

Hoewel een content bureau inhuren een investering is, kan het op de lange termijn kostenbesparend zijn. Je bespaart op salarissen, training en tools die nodig zijn om een effectieve social media strategie te implementeren.

content marketing bureau

Wat kost een content marketing bureau?

Hoeveel kost een content marketing bureau? De kosten van reguliere media bureaus liggen meestal tussen de €75 en €150 per uur. Een specialist werkt dan aan jouw opdracht binnen de muren van het bureau. Bij Endeavour Heroes werkt het net even anders. De Hero werkt bij jou in het team tegen een voordelig uurtarief tussen de €55 en €65 per uur, voor minimaal 2 dagen per week. De kosten zijn afhankelijk van de senioriteit. Endeavour Heroes betaalt voor maandelijkse trainingsuren, vakantiedagen en ziekteverlof. Opschalen, afschalen of stoppen kan maandelijks en is zo geregeld. Is het een perfecte match? Dan is overname een mogelijkheid.

Content marketing bedrijf Endeavour Heroes

Wij koppelen je aan een content marketeer die perfect aansluit bij jouw doelen en organisatie. De marketeer, ook wel Hero genoemd, is in dienst bij ons, maar onderdeel van jouw team. Zo profiteer jij van alle voordelen van inhouse inhuren. De Hero kan op locatie en op afstand werken, ontvangt maandelijks training van ervaren specialisten en schakelt voor strategische backup een senior in. En dit is gewoon part of the deal.

 • Jij krijgt controle. De Hero werkt bij jou in het team en niet alleen op afstand, zoals bij de meeste content marketing bureaus in Nederland.
 • Jij krijgt zekerheid. De Hero is uitgebreid gescreend op kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. 
 • Jij krijgt flexibiliteit. Je bepaalt zelf hoe lang je de marketeer nodig heb en kunt maandelijks opzeggen.
 • Jij krijgt ervaring. Onze Heroes zijn klaargestoomd in de praktijk, waardoor ze beschikken over vakkennis en ervaring.
 • Jij bespaart op je marketingbudget. Onze tarieven zijn lager dan die van de meeste contentmarketingbureaus of freelancers. 
content marketing bedrijf

Het verschil tussen Endeavour Heroes en een freelancer of online marketing bureau.

Veelgestelde vragen over content marketing bureaus in Nederland

Content marketing is een strategische benadering waarbij waardevolle en relevante inhoud wordt gecreëerd en gedeeld om een specifieke doelgroep aan te trekken, te betrekken en te behouden. Deze inhoud kan bestaan uit blogartikelen, video’s, infographics, whitepapers, sociale media berichten en meer. Het is belangrijk voor bedrijven omdat het helpt om vertrouwen, interactie en autoriteit op te bouwen bij je doelgroep. Daarnaast versterkt het klantrelaties, vergroot je jouw merkbekendheid en heeft het invloed op de omzet. Ze zeg weleens: content is king. En dat is ook zo! Met goede, relevante en waardevolle content die op het juiste moment aan je doelgroep getoond wordt, behaal je meer conversies, online sales en verhoog je je omzet. 

Een content marketing bureau is gespecialiseerd in het creëren, optimaliseren en verspreiden van waardevolle content om merkbekendheid te vergroten, doelgroepen te bereiken en leads te genereren. Ze ontwikkelen strategieën, produceren content en meten de prestaties.

Door een content bureau in te huren:

 • Krijg je toegang tot meer expertise. Een content marketing bureau heeft meerdere experts beschikbaar.
 • Bespaar je veel tijd. Een bureau werkt tenslotte veel sneller dan één iemand met weinig ervaring.
 • Ontvang je diverse vormen van content waarbij goed nagedacht is  over elke fase van de funnel
 • Wordt de huidige content verbeterd voor een hogere merkbekendheid, betrokkenheid en meer conversies.
 • Ontvang je waardevolle rapportages en adviezen die gebaseerd zijn op data en onderzoeken.
 • Bespaar je uiteindelijk een hoop geld. Je kan met zekerheid zeggen dat elke uitgegeven euro goed onderbouwd is. 
 • Ervaring en expertise: Kijk naar de ervaring en expertise van het content bureau. Hebben ze bewezen resultaten behaald bij andere projecten?

 • Portfolio en klantrecensies: Neem de tijd om het portfolio van het content marketing bedrijf te bekijken. Dit geeft je inzicht in hun vorige werk en successen. Lees ook recensies en vraag om referenties van huidige of voormalige klanten.

 • Tarieven en budget: Overleg duidelijk over tarieven en budgetten. Zorg ervoor dat je begrijpt welke diensten zijn inbegrepen en of er eventuele extra kosten zijn. Het is belangrijk om een content marketing bureau te vinden dat binnen je budget past.

 • Cultuur en waarden: Controleer of de waarden en bedrijfscultuur overeenkomen met die van jouw organisatie. Het moet tenslotte qua gevoel ook goed matchen.

 • Communicatie en samenwerking: Hoe verloopt de communicatie met het content marketing bureau? Zijn ze responsief en bereid om te luisteren naar jouw doelen en wensen? Een goede communicatie en samenwerking zijn essentieel voor een succesvolle relatie.

 • Strategieën en creativiteit: Vraag naar de benaderingen en strategieën die ze van plan zijn te gebruiken. Hoe creatief zijn ze in het bedenken van effectieve en unieke content?

 • Meetbare resultaten: Bespreek welke KPI’s en meetbare resultaten het content marketing bureau zal gebruiken om de prestaties te beoordelen. Duidelijke doelstellingen en meetmethoden zijn belangrijk.

 • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Overweeg of het content bedrijf flexibel is en kan opschalen naarmate je behoeften groeien. Flexibiliteit is belangrijk als je plannen in de toekomst wilt uitbreiden.

 • Juridische en contractuele overwegingen: Zorg ervoor dat je de contractuele voorwaarden begrijpt, inclusief zaken als contractduur, opzegtermijnen en vertrouwelijkheidsovereenkomsten.

Content marketing bureau gezocht?

Huur een specialist in vanaf twee dagen per week.

Hoe het werkt

De eerste stap is het scherp krijgen van jouw wensen. Welke kennis moet de marketeer hebben? En wat voor persoonlijkheid past in jouw organisatie?

We sturen je de CV(‘s) van de passende professionals toe. Jij kiest je favoriet, waarmee we een kennismaking inplannen. Zijn jij en marketeer nog steeds enthousiast? Dan maken we de overeenkomst in orde en kunnen jullie direct aan de slag.

De eerste periode hebben we nauw contact, zodat de inwerkperiode soepel verloopt, door middels van evaluatiemomenten. Ook heeft de marketeer korte lijntjes met Endeavour. Er kan altijd gespart worden met een van onze strategen 

Tijdens maandelijkse trainingen verdiepen de online marketeer hun kennis en ontwikkelen ze hun soft-skills. Je online marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken om jouw doelen te bereiken. Deze trainingsdagen kosten jou uiteraard helemaal niets.

Hebben jullie behoefte aan wat meer diepgang? Dan raadpleegt de hero een van de experts binnen digital agency Endeavour. Met meer dan 200 professionals in online marketing, creatie en web development onder één dak, blijft geen vraag onbeantwoord.

Na 1.760 uur mag je de hero kosteloos overnemen. Eerder overnemen is mogelijk tegen een meerprijs.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere diensten? Naast dat wij een content marketing bureau zijn, kan je bij ons ook terecht voor andere online marketing specialismen. Zo kan je je eigen team samenstellen, of de juiste specialist vinden voor extra handjes of ter vervanging van een medewerker.