Advertising marketeer

Advertising marketeer inhouse?

 

Wil je meer omzet uit online kanalen? Een advertising marketeer zet betaalde campagnes op en optimaliseert deze op kanalen zoals Google Search, Google Shopping, Google Display, Bing Ads, en Social Media. Via Endeavour Heroes kun je snel en gemakkelijk een Online Marketeer inhuren. Schakel in vijf stappen een hero in en profiteer van de flexibiliteit van een freelancer, zonder de hoge uurtarieven.

Welke skills heeft een advertising marketeer?

Yvonne
25 jaar
Advertising marketeer
c. Endeavour Heroes

Wat kenmerkt een hero?

Jaarlijks solliciteren honderden talenten op een plek in het Heroes team. Maar een hero word je niet zomaar. Want Endeavour Heroes zijn veel meer dan alleen online marketing- en development professionals.

Ondernemend

Zoek je een echte aanpakker? Die vind je in het Heroes team. Een hero neemt initiatief, denkt out-of-the-box en durft op een respectvolle manier kritiek te geven.

Resultaatgericht

Jouw doelen zijn er om gehaald te worden. Je hero haalt daarom actief informatie op, maakt resultaten inzichtelijk en stuurt bij waar nodig. Alles met het oog op jouw KPI’s.

Gek op digital

Intrinsieke motivatie is de basis voor succes. Daarom toetsen we alle aspirant-heroes uitvoerig op enthousiasme en ambitie. Veel van de heroes zijn zo fanatiek dat ze ook in hun vrije tijd met digital bezig zijn.

Myra - Endeavour Heroes

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je advertising marketeer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

Senior backup en begeleiding

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
c. Endeavour Heroes

Wat zijn de tarieven?

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig voor een advertising project of wil je een vaste advertising marketeer in je team? Wat je ook zoekt, we gaan altijd voor maatwerk.

noun_Shield_793494

Inhuren

Bij Endeavour Heroes heb je al vanaf twee dag per week een inhouse advertising marketeer in je team. De kosten zijn inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Tarief

€50 – €60 per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

Inclusief
  • Opleidingsniveau
  • Senior Backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Vast in dienst

Zoek je een fulltime advertising specialist? Schakel een hero in voor een vast maandelijks tarief. Inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Tarief

€5.250 – €6.750  per maand. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

Inclusief
  • Opleidingsniveau
  • Senior Backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Opleiden

Wil jij je specialiseren in online advertising of een ander specialisme van online marketing? Vertel ons wat je wilt leren en we maken een training speciaal op maat voor jou.