Anne

Mijn naam is Anne van Gorkom, 30 jaar oud en wonend in Haarlem. Ik heb de bachelor AI en master Information Sciences gedaan aan de VU. Ik was al een tijdje aan het zoeken naar een junior frontend positie, maar omdat ik nog geen uitgebreide kennis had werd dat wat lastig. Daarom ben ik begin 2021 gestart met het development traineeship van Endeavour Heroes. Een uitdaging, maar wel ontzettend leuk!

Inmiddels heb ik het traineeship met succes afgerond en ben ik werkzaam als frontend developer bij US Media. Mijn specialiteit? Ik ben heel goed in het spotten van details. Ik zie bijvoorbeeld meteen of er iets niet helemaal goed staat, bijv. wanneer een button een paar pixels opgeschoven moet worden, of wanneer de flow van een website of app aan verbetering toe is. 

anne frontend developer endeavour heroes

Frontend developer

Anne

Waarom een Hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste vakkennis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Senior backup en begeleiding 

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt hoe je wilt samenwerken. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je online marketeer of developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

logo - Endeavour Heroes

Andere frontend developers

Silvia

Frontend developer
Ontmoet Silva

Delia

Frontend developer
Ontmoet Delia

Piero

Frontend developer
Ontmoet Piero

Thom

Frontend developer
Ontmoet Thom