Whitepaper: Hoe vind ik snel een goede online marketeer in Haarlem?

Download de whitepaper

De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe. Vooral specialisten zoals online marketeers zijn moeilijk te vinden. Wil je toch snel én kostenefficiënt de juiste online marketeer in Haarlem vinden? Na het lezen van deze whitepaper heb je een goed beeld van de voor- en nadelen van je wervingsmogelijkheden in Haarlem, inclusief kostenvergelijking.

  • Haarlemse marketingbureaus, recruiters en inhouse agencies
  • Vergelijk uurtarieven en wervingskosten
  • Tips voor het aantrekken, herkennen en toetsen van talent

Laat je gegevens achter om de whitepaper te downloaden.

Naam(Vereist)

Na het aanvragen ontvang je een e-mail met een link naar de whitepaper. Met deze aanvraag verleen je Endeavour Heroes toestemming om jou e-mails en/of nieuwsbrieven te sturen met relevante informatie m.b.t. het onderwerp van dit document.

Online Marketeer Haarlem cover whitepaper

Endeavour

Heroes is onderdeel van Endeavour: een hechte club van digital agencies, met ieder hun eigen specialisme. Je kunt o.a. bij ze terecht voor performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing. Specialisten van Endeavour nemen een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. Ook zijn zij de vraagbaak van de heroes bij specialistische of complexe vraagstukken.

 

Endeavour - Endeavour Heroes