Digital talent:

zelf werven, inhuren of uitbesteden?

De krapte op de arbeidsmarkt voor talent met digitale vaardigheden neemt toe. Online specialisten zoals web developers en online marketeers zijn moeilijk te vinden. Wil je er zeker van zijn dat je niet achter het net vist? In deze whitepaper ontdek je wat voor jouw organisatie de snelste en meest kostenefficiënte wervingsmethode is.
In deze whitepaper lees je:

  • Wat de kosten zijn van zelf werven versus uitbesteden.
  • Hoe je het risico op een mismatch minimaliseert.
  • Waar je op moet letten als je in-housing (insourcing) overweegt.

Laat je gegevens achter om de whitepaper te downloaden.

Na het aanvragen ontvang je een e-mail met een link naar de whitepaper. Met deze aanvraag verleen je Endeavour Heroes toestemming om jou e-mails en/of nieuwsbrieven te sturen met relevante informatie m.b.t. het onderwerp van dit document.

Endeavour Heroes

Endeavour Group

Heroes is onderdeel van Endeavour Group: een hechte club van digital agencies, met ieder hun eigen specialisme. Je kunt o.a. bij ze terecht voor performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing. Specialisten uit de groep nemen een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. Ook zijn zij de vraagbaak van de heroes bij specialistische of complexe vraagstukken.

 

Endeavour - Endeavour Heroes