Whitepaper: Wat kost een online marketeer?

Download de whitepaper

Online marketeer nodig? Dan wil je natuurlijk niet teveel betalen, maar wel de juiste specialist aan jouw organisatie binden. Na het lezen van deze whitepaper weet jij precies:

  • wat voor online specialist jij nodig hebt om je doelen te bereiken.
  • wat je mag verwachten van een junior-, medior- of senior online marketeer.
  • aan welk salaris je moet denken en wat de kosten of tarieven zijn van zelf werven, freelancers, marketingbureaus en inhouse inhuren.
 

Laat je gegevens achter om de whitepaper te downloaden.

Na het aanvragen ontvang je een e-mail met een link naar de whitepaper. Met deze aanvraag verleen je Endeavour Heroes toestemming om jou e-mails en/of nieuwsbrieven te sturen met relevante informatie m.b.t. het onderwerp van dit document.

wat kost een online marketeer whitepaper - Endeavour Heroes

Endeavour Group

Heroes is onderdeel van Endeavour Group: een hechte club van digital agencies, met ieder hun eigen specialisme. Je kunt o.a. bij ze terecht voor performance marketing, videoproductie, webdevelopment, creatieve concepten, influencer marketing, copywriting, design en e-mailmarketing. Specialisten uit de groep nemen een gedeelte van de Heroes traineeships voor hun rekening. Ook zijn zij de vraagbaak van de heroes bij specialistische of complexe vraagstukken.

 

Endeavour - Endeavour Heroes