martijn managing director - Endeavour Heroes

Meer weten? Neem contact op.

Waarom een inhouse online marketeer loont!

vacature junior medior online marketeer - Endeavour Heroes
Janneke Bladt
Janneke Bladt
- 3 min lezen

Dat online marketing loont, daar zijn steeds meer bedrijven het wel over eens. Niet alleen de retailer ziet zijn omzet steeds meer naar online verschuiven. Ook de accountant, verzekeraar of staalfabrikant begrijpt dat haar potentiële klant online oriënteert. Samen met dit besef schoten jaren geleden het aantal online marketing bureaus als paddenstoelen uit de grond. Op de grotere corporaties of e-commerce bedrijven na, dacht niemand er nog aan om een online marketeer ook echt in dienst te nemen.

We zitten inmiddels in een volgende fase, waarin steeds meer bedrijven inzien dat hun omzet afhankelijk is van hun online zichtbaarheid en impact. Bedrijven vestigen hun aandacht steeds meer op online, maar willen nog geen online marketeer fulltime in dienst nemen. Endeavour Heroes biedt dan uitkomst.

Wat doen wij?

Endeavour Heroes zet betaalbare inhouse online marketeers in, die extra back-up ontvangen van senior online marketing specialisten tijdens hun inhuurperiode. Dit wordt ook wel online marketing detachering genoemd. Als een organisatie zeker weet dat ze een online marketeer in vaste dienst willen nemen, biedt Endeavour Heroes de mogelijkheid om hun online marketeer over te nemen.

Waarom kies je voor een inhouse online marketeer van Endeavour Heroes?

Inhouse online marketeer van Endeavour Heroes is effectiever

De effectiviteit van online marketing neemt aanzienlijk toe als de online marketeer en de organisatie waar hij/zij de online marketing voor doet als een team optreden. Een inhouse online marketeer zit bij de organisatie, schakelt snel en leert de business echt kennen. Bovendien heeft een inhouse online marketeer van Endeavour Heroes altijd een team van senior specialisten achter zich. Zij kunnen bij complexe of strategische vraagstukken meedenken, wat de effectiviteit ten goede komt.

Inhouse online marketeer van Endeavour Heroes is goedkoper

Een bureau kost vaak €90+ per uur en een freelancer zit meestal ook boven de €60 per uur. Een online marketeer van Endeavour Heroes heeft een uurtarief van €45 – €55. Daarnaast krijg je de senior back-up van online marketing specialisten er gratis bij!

Inhouse online marketeer van Endeavour Heroes doet meer

Om de online oorlog te winnen is ‘even wat Google ads opzetten’ of ‘af en toe een post op Facebook’ gewoon onvoldoende. De toenemende concurrentie en de razendsnelle ontwikkelingen zorgen ervoor dat iemand op constante basis bezig moet zijn met jouw online marketing. Een inhouse online marketeer van Endeavour Heroes zit 2 t/m 5 dagen per week bij jou op kantoor en zorgt ervoor dat je jouw concurrenten voor blijft!

Voor veel bedrijven is een online marketeer in dienst nog iets teveel van het goede, maar een inhouse online marketeer inhuren die voor een paar dagen per week aan de slag gaat sluit beter aan.

Endeavour Heroes zet gekwalificeerde online marketeers in voor 2 t/m 5 dagen per week tegen hele scherpe tarieven. Jij bepaalt zelf of je een online marketeer voor een langere periode of een specifiek project nodig hebt. Een online marketeer van Endeavour Heroes ontmoeten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan snel contact op!

Ook interessant?